Arkadaslar ben su cfosspeed i kurdum.Icinde traffic ile ilgili bi ayar var onu auto yaptim sonra overnetten hic dosya cekemez oldum.Onu off yapinca yine eskisi gibi indirmeye basladim.Siz denedinizmi bu programi?
Arkadaslar ben su cfosspeed i kurdum.Icinde traffic ile ilgili bi ayar var onu auto yaptim sonra overnetten hic dosya cekemez oldum.Onu off yapinca yine eskisi gibi indirmeye basladim.Siz denedinizmi bu programi?
SON KARAR
BU
BEFASTER
dogru dürüst bi işe yaramıyo
bir çok testen sonra
size sadece
www.cfos.de
adresindeki
cfosspeed 1.08 (son versiyon)
öneriyorum..
45 boyunca limitsiz kullanımı var
deneyin farkı görün
ayrıca
bazı sitelerde sorun hala aşılabilmiş değil
telekomun uyguladığı farklı adres farklı bağlantı şekli
yani bazı adreslere direkt bazı adreslere proxy ile ulaşabiliyorsunuz..
bunlarda yani bu proxy adresleride..
195.175.37.1 den
195.175.37.256 sınırına kadar aralıklı şekilde ve genelde
195.175.37.50 ilk sınırına kadar kullanılabilir şekilde çalışıyor
bağlantı portu ise: 8080
fakat..
bankacılık işlemlerinde
ve şifreli sayfalarda
bu proxy serilerini kullanmamaya özen göstern güvenlik açısından
saygıyla..
sadece iste...
Bu cfosspeed niye tam bir istikrar sağlayamıyo?Ne güzel overnetten 25 ile gelirken birden 1 lere düştü sonra looking yazmaya başladıYaw nedir anlamadım benmi bişeyleri yanlış yapıyorum?Sırasıyla cfosspeedde simge durumunda o 3 şeye bastım.1.ce bastıktan sonra 2.ye basmak için biraz beklemem gerekirmi yoksa sırasıyla beklemedenmi basayım?Yaw bişey aklıma gelmiyo neden böyle olur anlamadım gitti.Sadece bende mi oluyo bu sorun?
Bu cfosda p2p programlarından birini öncelik olarak ilk sıraya nasıl atabilirim?En son versiyon kullanıyorum.Orda ekleme bölümü var ama galiba ini dosyalarından da değişiklik yapmam gerekiyo.Çünkü ordan öncelik açtığım zaman hızlı değil tam tersi yavaş dosya transferi gerçekleştiriyorum..
Dostum harika bir anlatim yapmisin elerine gozlerine saglik..
Ama okuyana kadar işlemleri adim adim takip edene kadar benim de gozlerime yazik..
Acaip derecede gozlerimi yordum .Senden ricam yazi rengini normale çevirirsen sewinirim..
Baskalari rahatça okusun bari..
Emege Saygi
SAYGILAR SUNARIM..
Şu Anda 1 kullanıcı konuyu okuyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Haberi Paylaş