Merhaba,
Eğer bir facebook üyeliğiniz varsa forumla birlikte bağlanabilirsiniz ve forumdaki beğendiğiniz konuları veya mesajları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bu bağlantıyı gerçekleştirirseniz Forumdan Facebook bağlanarak sadece Facebook şifresiyle foruma bağlanabilirsiniz. Paylaştığınız konularda veya yorumlarınızda Facebook'daki arkadaşlarınızla haberdar edebilirsiniz.
Peki Facebook ile Sitemizde nasıl bir fark var? sorusuna cevap Facebook'la yapılan paylaşımlar sadece arkadaşlarınız haberdar olur Sitemiz ise yapıcağınız paylaşım veya yorumlar tüm internet dünyayasına açık olmaktadır.
Foruma Facebook ile Giriş Nasıl Yapılır?
Sitemiz 3 ana bölümden oluşmaktadır. Ana sayfa, Blog ve forum. Bu 3 yerden istediğiniz yerlerden paylaşım yapabilir veya bilgiye ulaşabilirsiniz Facebook'taki arkadaşlarınızla paylaşım yapabilirsiniz. Formun en üstündeki ikona tıklayarak başlıyoruz. Bu işlemi birkez yapıcaz burdaki amaç Forum ve facebook kayıt yapılmasıdır.
Adım 1
Bu ikonla hem bağlantı yapmış oluyoruz hemde entegre edilmiş facebook özelliğini kullanmış oluyoruz.
Adım 2
Facebook bağlantıyı gerçekleştirdi bağlantının gerçekleşmesi için "Hesabıma Bağlan" butonuna erişim sağlıyoruz. Facebook bağlantısını başarıyla yaptık Şimdide ne değişti ona bakalım.
Sayfanın en başında resimdeki gibi değişmesi lazım bu değişiklik bir çok özelliği kullanmak demektir.
Tüm konularda (Ana Sayfa, Blog ve Forum) beğendim butonu mevcuttur.
Tüm konularda (Ana Sayfa, Blog ve Forum) Facebook'ta yayımla Seçeneği mevcuttur.
Tüm Yeni konu açma (Ana Sayfa, Blog ve Forum) Facebook'ta yayımla Seçeneği mevcuttur.
Facebook'a nasıl bağlanılıcak?
İkona tıklıyarak bağlanıcak Karşımıza aşağıdaki pencere çıkacak Facebook'taki Mail ve şifresini girdiğimizde hem sitenin hemde Facebook'un kontrol etme imkanını elde etmiş olucaz.
![]()

Sitemiz 3 ana bölümden oluşmaktadır. Ana sayfa, Blog ve forum. Bu 3 yerden istediğiniz yerlerden paylaşım yapabilir veya bilgiye ulaşabilirsiniz Facebook'taki arkadaşlarınızla paylaşım yapabilirsiniz. Formun en üstündeki ikona tıklayarak başlıyoruz. Bu işlemi birkez yapıcaz burdaki amaç Forum ve facebook kayıt yapılmasıdır.

Alıntı
Haberi PaylaÅŸ