Merhaba,
Geçenlerde çok önemli bir bilgiye edindim ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Malesef farkında olmadan bebeğimize yanlış ve ciddi hatalar yapıyoruz doktorların bu durumu çok ciddi bulduğunuda belirtmek isterim. Bebeklerimizin durumu bizler için önemlidir, kötü hastalığa yakalansa morelimiz altüst olur.
Bebeğimize Nasıl Davranmalıyız?
Bebeklerin gelişmesinden kısa bir bilgi vererek konuyu aydınlatmak istiyorum bir İnsanın gelişmesi yaklaşık 20 yılı bulmaktadır bu durumu göz önünde tutarak bebeklerimize sakıncalı hareketlerden uzak duymalıyız. Severken farkında olmadan nasıl hatalar yaptığımızı anlatayım çocuğu severiz yukarıya zıplatırız veya sallarız bu durum sonderece teylikeli sakat kalma ihtimali var omurilik hasar görebilir ve üzücü durumlara yol açabilir kollarından tutup salmak aşırı zıplatmak çeşitli baskılar yapmak. kısacası seveyim diye haddinden fazla harete yapılması çok tehlikeli olabiliyor. Nedeni deminde ifade ettim bebeklerin gelişmesi 20 yılı buluyor bu dönem içerisinde vücutta zorlama olursa çok kritik hastalıklar bizleri bekliyebilir.
Lütfen bebeklerimizi severken çok dikkatli olmayı unutmayalım
By Yesghost

Alıntı

Haberi Paylaş