Başını kapattıktan yapılan yorumlarda kendisine hakaret edildiğini söyleyen İkbal Gürpınar, gözyaşları içerisinde tepki gösterdi. İmam Hatip mezunu olan Gürpınar hayatını anlattı:
Başını kapattıktan sonra "Haber 7 dahil" bir çok internet sitesinde yayınlanan haberlere yazılan yorumlarda kendisine hakaret edildiğini söyleyen İkbal Gürpınar, "İkbal'le Şifalı Yemekler" programında gözyaşları içerisinde tepki gösterdi.
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ****>
İkbal Gürpınar kısa hayat hikayesini şöyle anlattı:
Ben dokuz yaşımda başımı örttüm. Onun akabinde İmam Hatip geldi. Sonra benim ilk eşim başımı açmamı istemişti. Bende o dönemde başımı açtım. Herşey nasip kısmet meselesi. Babam ilahiyatçıydı. Ben imam hatip mezunuydum. Geçmiş dönemde bunlara rağmen namazımı kılma konusunda aksaklıklar yaşadım. Az kılıyordum. Kılmadığım zamanlarda oluyordu. Bir sürü bahane buluyordum.
Samanyolu televizyonunda çalışırken arkadaşlarım ne kadar düzgün namaz kılıyor, gibi içime bir duygu gelmişti. Onlar hiç üşenmeden güzel güzel namazlarını kılıyorlardı. Fakat çok büyük bir trafik kazası atlattım. Ben 3 dakika ile otobüsü kaçırdığıma hayıflanırken aynı firmanın otobüsü ile 45 dakika sonra yola çıktım. Ben ölenleri yolda gördüm. Allah'ım ben 3 dakika ile otobüsü kaçırmıştım. Eğer kaçırmasaydım bende ölecektim, dedim. Ve o günden sonra tövbe ederek namaza başladım. Ben 2000 yılından beri namazımı kılıyorum. Allah kabul ederse inşallah.
Moralhaber
Haberi Paylaş