+ Konuyu Yanıtla
2 Sonuçtan 1 ve 2. Sayfayı Görüyorsunuz

Konuya Cevaplar 1 Okuma 532

Konu: İkbal Gürpınar niçin örtündü? Video

Biz Aileyiz
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı
    yesghost kullanıcısının avatarı
    Giriş
    23-01-05
    Arkadaşları
    20
    Konular
    968
    Blog Girişleri
    7
    Teşekkürler
    2,830
    1,285 Mesaja 2,943 kez teşekkür edildi
    B. Puan Gücü
    115
    yesghost Paylaşmayı Çok Seven Biridir B. Puanı 47829

Varsayılan İkbal Gürpınar niçin örtündü? Video

Başını kapattıktan yapılan yorumlarda kendisine hakaret edildiğini söyleyen İkbal Gürpınar, gözyaşları içerisinde tepki gösterdi. İmam Hatip mezunu olan Gürpınar hayatını anlattı:
    Başını kapattıktan sonra "Haber 7 dahil" bir çok internet sitesinde yayınlanan haberlere yazılan yorumlarda kendisine hakaret edildiğini söyleyen İkbal Gürpınar, "İkbal'le Şifalı Yemekler" programında gözyaşları içerisinde tepki gösterdi.
    VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ****>
    İkbal Gürpınar kısa hayat hikayesini şöyle anlattı:
    Ben dokuz yaşımda başımı örttüm. Onun akabinde İmam Hatip geldi. Sonra benim ilk eşim başımı açmamı istemişti. Bende o dönemde başımı açtım. Herşey nasip kısmet meselesi. Babam ilahiyatçıydı. Ben imam hatip mezunuydum. Geçmiş dönemde bunlara rağmen namazımı kılma konusunda aksaklıklar yaşadım. Az kılıyordum. Kılmadığım zamanlarda oluyordu. Bir sürü bahane buluyordum.
    Samanyolu televizyonunda çalışırken arkadaşlarım ne kadar düzgün namaz kılıyor, gibi içime bir duygu gelmişti. Onlar hiç üşenmeden güzel güzel namazlarını kılıyorlardı. Fakat çok büyük bir trafik kazası atlattım. Ben 3 dakika ile otobüsü kaçırdığıma hayıflanırken aynı firmanın otobüsü ile 45 dakika sonra yola çıktım. Ben ölenleri yolda gördüm. Allah'ım ben 3 dakika ile otobüsü kaçırmıştım. Eğer kaçırmasaydım bende ölecektim, dedim. Ve o günden sonra tövbe ederek namaza başladım. Ben 2000 yılından beri namazımı kılıyorum. Allah kabul ederse inşallah.

Moralhaber

Yeni Üyemiz
    B. Puanı

Giriş
    20-06-10
    Teşekkürler
    1
    0 Mesaja 0 kez teşekkür edildi
    B. Puan Gücü
    0

Teşekkürler

+ Konuyu Yanıtla

Konu Bilgileri

Konuyu Kullanıcılar Okuyor

Şu Anda 1 kullanıcı konuyu okuyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

İlginizi Çekebilecek Konular

1. İkbal Gürpınar'la Hayatın Tadı...
    By by_azrail in forum Arena Video Dünya Genel Paylaşım
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 19-04-07, 20:06
  2. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 21-10-06, 11:37
  3. Niçin www.teknikarena.com ?
    By madTURK in forum Forum Hakkında
    Cevaplar: 25
    Son Mesaj: 23-06-06, 03:25
  4. Niçin Evlenmiyor
    By DeliKedim in forum Soru ve Cevap
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 31-05-06, 15:33
  5. 13 sayısı niçin uğursuzdur?
    By xmavix in forum Merak ettikleriniz
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 29-09-05, 10:55

Visitors found this page by searching for:

ikbal gürpınarın evi

ikbal gürpınar evi

ikbal gürpınar ın eviikbal gülpınarın eviwwwıkbalikbal gürpınarın evi videoikbal örtündüikbal gürpınarın evinin videosuwww ikbalgürpinar comikbal gürpınar 2.sayfanın koikbal gurpinarin evininikbal gürpanar evi ne bakikbal gürpınar örtündüikbaaal gürpınarıneviikbal gürpınareviwww.moralhaber.net ikbal gürpınar neden kapandııkbal gurpınar evi vdeoIKBAL GULPINAR BAKikbal gürpinar evi
SEO Blog

Bu Konuyu Etiketle (Konu için anahtar kelimeler girebilirsiniz bulunmasına yardımcı olur.)

Konu, Mesaj ve Dosya İzinleriniz

• Konu Açma Yetkiniz Yok
  • Mesaj Yazma Yetkiniz Yok
  • Dosya Yükleme & İndirme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Düzenleme Yetkiniz Yok