+ Konuyu Yanıtla
3. Sayfa - Toplam 3 Sayfa Var İlkİlk 1 2 3
13 Sonuçtan 11 ve 13. Sayfayı Görüyorsunuz

Konuya Cevaplar 12 Okuma 3628

Konu: Çocukluk Anıları

ÖnCe SEn KaYbolDun SonraDA GölGEn
    B. Puanı B. Puanı
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı

Giriş
    20-12-06
    Teşekkürler
    0
    11 Mesaja 11 kez teşekkür edildi
    B. Puan Gücü
    31

Varsayılan Çocukluk Anıları

arkadaşlar herkesin küçüklükden kalma bir anısı veya unutamadığı komik bir olay olmuştur. Herkez başından geçen bir komik olayları anlatsın.

ben başlıyım.

ben küçükken yerimde duramazdım. Bir gün evin damına çıkmıştım ama inemedim atladım ve bir kolum kırılmıştı. Bu olaydan iki gün geçmeden arkadaşla inatlaştık atlarsın atlayamazsın ve tekrar atladım aşşağıya bu seferde diğer kolumu kırmıştım. Yani iki günde iki kolumu da kırmayı başarmıştım bir inat uğruna.
    İşte bu benim hiç unutamadığım anılarımdan biri

TERÖRE VE TERÖRİSTE LANET YAĞSIN
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı
    **melek** kullanıcısının avatarı
    Giriş
    23-05-07
    Teşekkürler
    0
    56 Mesaja 74 kez teşekkür edildi
    B. Puan Gücü
    111

saka olsaydı eve gıdınce dayak yerdım annem yalan solemezdı babam oglene dogru kalamıs camıye gıtmış

lailaheillallah yerındir kalbim
    muhammeddir sevgilim
    arş'ı aladır yerim
    lailaheillalah
    muhammeden resullullah

"Ne mutlu "Türküm" diyene"
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı
    darkphoto kullanıcısının avatarı
    Giriş
    01-06-07
    Teşekkürler
    0
    16 Mesaja 21 kez teşekkür edildi
    B. Puan Gücü
    41

Alıntı melekabla tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    saka olsaydı eve gıdınce dayak yerdım annem yalan solemezdı babam oglene dogru kalamıs camıye gıtmış
    vallahi ablacığım aklıma farklı birşey gelmedi.....Allahın bir hikmeti ne diyelim.....

Yeni Üyemiz
    B. Puanı

Giriş
    07-05-11
    Teşekkürler
    0
    0 Mesaja 0 kez teşekkür edildi
    B. Puan Gücü
    0

Varsayılan Kemer ve direk

benim unutamadığım şöyle bir çocukluk anım var
    Kemer kelimesi neyi hatırlatıyor size ?
    Direk kelimesi ?
    Bana neyimi hatırlatıyor. Anlatayım.

Çocukluk günlerim .top bulamadığımız bir gün.

Çocukluğumuzun çizgi filmlerinden red kitten özenmiş olacağız ki kızıldericilik oynamaya karar verdik.Oyun yerimizde bir ince direk var.O direğe esiri bağlamamız lazım.Ama bunun için elimizdeki tek materyal kemer.
    Önce Gökhanı bağlamak istedik.gökhan zayıf olduğu için kemer belinden aşağı düştü esir olamadı.Sonra biraz şişman sedatı bağlamak istedik.Kemer belini bile sarmadı.Nihatı denedik şişmandı kemer belini bile sarmadı.Merti denedik zayıftı.Ayşen ve Zümrüt kız oldukları için onları bağlamayı denemedik bile.Geriye bir tek ben kalmıştım.Beni bağladılar.kemere göre ne şişman ne zayıftım.Adeta kemer beni o direğe bağlamak için yapılmıştı.Of tamam aradığımız kurbanı bulduk kemer tam oturdu dediler.

Hakikaten tam oturmuştu.Kurtulmak için çırpındım imkansızdı ne kollarımı çıkarabiliyordum ne de kemeri koparablirdim.Yalvardım çözmediler.Ayşen zümrüt mert Nihat Gökhan Sedat aşkın hep beraber Kızılderililer gibi etrafımda döndüler.15 dakika sonra en iyi arkadaşım Nihat beni çözdü.

İşte o gün bu gündür kemer ve direk bana esareti anımsatır.

+ Konuyu Yanıtla
3. Sayfa - Toplam 3 Sayfa Var İlkİlk 1 2 3

Konu Bilgileri

Konuyu Kullanıcılar Okuyor

Şu Anda 1 kullanıcı konuyu okuyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

İlginizi Çekebilecek Konular

1. Memleket Anıları
    By aKn in forum Komik Eğlence Bölümleri
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 03-05-07, 17:46
  2. Kaleci Yaşar'ın anıları (mutlaka okuyun!)
    By KaracaOglan in forum Komik Eğlence Bölümleri
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 06-01-06, 23:48

Visitors found this page by searching for:

küçüklük anıları

atatürkün çocukluk anıları

atatürkün küçüklük anılarıatatürkün küçüklük anısıyalvardım çözmedileratatürkün komik çocukluk anılarıkomik çocuk anılarıçocukluk anılarıkomik Küçüklük anılarıçocukluk anısıatatürkün çocukluk anısıatatürkün unutamadığı çocukluk anılarıçoçuk anılarıkomik çocukluk hikayeleriçocuk anılarıkomik çocukluk anısıçocukluk anıları arenaatatürkün unutamadığı çocukluk anısıçocukluk anıları tr arenaatatürkün anılarıçocuklukarena çocukluk anılarıkomik çocukluk anılarıküçüklük anı özellikleriatatürkün unutamadığı bir çocukluk anısıarena tr çocukluk anıları
SEO Blog

Konu, Mesaj ve Dosya İzinleriniz

• Konu Açma Yetkiniz Yok
  • Mesaj Yazma Yetkiniz Yok
  • Dosya Yükleme & İndirme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Düzenleme Yetkiniz Yok