+ Konuyu Yanıtla
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa Var 1 2 3 SonSon
13 Sonuçtan 1 ve 5. Sayfayı Görüyorsunuz

Konuya Cevaplar 12 Okuma 3627

Konu: Çocukluk Anıları

ÖnCe SEn KaYbolDun SonraDA GölGEn
    B. Puanı B. Puanı
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı

Giriş
    20-12-06
    Teşekkürler
    0
    11 Mesaja 11 kez teşekkür edildi
    B. Puan Gücü
    31

Varsayılan Çocukluk Anıları

arkadaşlar herkesin küçüklükden kalma bir anısı veya unutamadığı komik bir olay olmuştur. Herkez başından geçen bir komik olayları anlatsın.

ben başlıyım.

ben küçükken yerimde duramazdım. Bir gün evin damına çıkmıştım ama inemedim atladım ve bir kolum kırılmıştı. Bu olaydan iki gün geçmeden arkadaşla inatlaştık atlarsın atlayamazsın ve tekrar atladım aşşağıya bu seferde diğer kolumu kırmıştım. Yani iki günde iki kolumu da kırmayı başarmıştım bir inat uğruna.
    İşte bu benim hiç unutamadığım anılarımdan biri

KaLbim mecbuR yaLanLarıMa ...
    B. Puanı
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı
    westa kullanıcısının avatarı
    Giriş
    06-06-07
    Teşekkürler
    0
    18 Mesaja 20 kez teşekkür edildi
    B. Puan Gücü
    47

bnm komik degil ama unutamadıgım bi anım war...
    o yaz daha 5-6 yaslarındayım.halamların yazlıgına gitmistik.bizim aile,halamlar we bi kac akarabamız daha...
    aksam üstü olunca hawuzun kenarında oturuyoduk.hawuzda süs hawuzu olanlardantabi hawuz bahcenin alt tarafında,havuzla aramızda 1-1,5 m war.
    neyse,herkes koyu bi sohbette.bnm isimde abimle tartısmak
    daha sonra ona kızıp,hawuza en yakın yerde oturdum.tabi uyusluk bu ya sandalyede sllanmaya basladım we denegemi kaybedip suya düstüm.tabi o yaslarda yüzmeden fln bi hbrim hawuzun icindeyken cok farklı duygular icindeydim,korku sarmıstı her tarafımı,tabi annemlerin cıglıklarınıda duyuyodum...
    akrabalarımızdan serkan abi krtarmıstı bni,bi hamleyle....
    ona öyle bir sarılmsım ki,sank, yüzyıllardır su aaltında gibiydim
    neyse bu da unutamadıgım bi anımdır
    simdi hala serkan abiyi görünce o günü hatırlıyorum,we ona tessekkür ediyorum
    bu arada o aksamın en diikat cekeni yine ben olmustum
    Géri dönü$ü oLmayan bir tünéLdéyim
    Oyunun adı hayat
    Ba$r0Ldé bén
    Yardımcı oyuncuLar séwqi, a$k, acı, qéçmi$...
    Sénary0 k0nusu
    Hér$éyé raqmén MutLu OLma Sanatı
    wé 0yun bitti..
    pérdéLér indi ı$ıkLar söndü
    y0ruLdum Artık..!!

her söze verecek cevabımız vardır..
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı
    MeHmEt89 kullanıcısının avatarı
    Giriş
    10-02-07
    Teşekkürler
    0
    13 Mesaja 17 kez teşekkür edildi
    B. Puan Gücü
    53

hhahha bende gece su içmeye gittigimde tabi boy yetmiyor o zamanlar su içerdim ondan sonra tezgahın üstünde uyurdum sabah gelirlerdi sen burdamı uyudun
    sİzİn MaRkA oLdUgUnUz YeRdE EtİkEtİ bEn BeLiRLeRiM

Özel Üye
    B. Puanı B. Puanı
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı
    Sanal kullanıcısının avatarı
    Giriş
    09-11-06
    Teşekkürler
    11
    14 Mesaja 18 kez teşekkür edildi
    B. Puan Gücü
    48

Alıntı MeHmEt89 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    hhahha bende gece su içmeye gittigimde tabi boy yetmiyor o zamanlar su içerdim ondan sonra tezgahın üstünde uyurdum sabah gelirlerdi sen burdamı uyudun
    bizzat bu olaya şahidim
    vuslat eli perdeyi aralayıncaya dek,
    sakın ayrılma ey tasa, sen bana lâzımsın!...

TERÖRE VE TERÖRİSTE LANET YAĞSIN
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı
    **melek** kullanıcısının avatarı
    Giriş
    23-05-07
    Teşekkürler
    0
    56 Mesaja 74 kez teşekkür edildi
    B. Puan Gücü
    111

benım cocuklugumdan unutamadıgım anım cok ıkı yasımdayken olan olayları bıle unutmadım ama ben sıze 16 yasımdaıken basımdan gecen ve omrumun sonuna kadar unutamıyacagım bır anımı yazacagım.

ben 16 yasındayım ve nısanlıyım fakat o zaman vardıyelı olarak z burnunda mensucat santralda calısıyordum
    sabah ları çok erken gıttıgım ıcın babam goturuyordu
    bır cuma gunu babamı uyandırmadan evden çıktım nısanlımın yanına gıttım ve beraber fabrıkaya gıdıyıruz saat sabahın altısı .tam yarı yola geldıkkı bırden ıkımızde saskınlıklar durduk babam karsımda bıze bakıyor ama hıç konusmuyordu kendısı kıyafetı sacı bıyıkları ayagının aksaması karsımızdakı resmen babamdı .o konusmayınca hıc bozuntuya vermeden yolumuza devam ettık .o gun benım yandıgım gundur dıye paydos olana kadar ıçım ıçımı yedı çunkı babam nısanlımla gezmeme musade etmıyordu.
    neyse eve geldıgımde anneme sordun babam bugun kacta evden cıktı anne dedım annem bugun cuma kızım oglen namzı için camıye gıttı.ben hıç bır sey soyleyemeden dondum kaldım pekı benım gordugum adam kımdı hadı ben hayal gordum ya nısanlım odamı hayal gordu bunu asla unutamam o kımdı işte boyle arkadaslar

lailaheillallah yerındir kalbim
    muhammeddir sevgilim
    arş'ı aladır yerim
    lailaheillalah
    muhammeden resullullah

+ Konuyu Yanıtla
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa Var 1 2 3 SonSon

Konu Bilgileri

Konuyu Kullanıcılar Okuyor

Şu Anda 1 kullanıcı konuyu okuyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

İlginizi Çekebilecek Konular

1. Memleket Anıları
    By aKn in forum Komik Eğlence Bölümleri
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 03-05-07, 17:46
  2. Kaleci Yaşar'ın anıları (mutlaka okuyun!)
    By KaracaOglan in forum Komik Eğlence Bölümleri
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 06-01-06, 23:48

Visitors found this page by searching for:

küçüklük anıları

atatürkün çocukluk anıları

atatürkün küçüklük anılarıatatürkün küçüklük anısıyalvardım çözmedileratatürkün komik çocukluk anılarıkomik çocuk anılarıçocukluk anılarıkomik Küçüklük anılarıçocukluk anısıatatürkün çocukluk anısıatatürkün unutamadığı çocukluk anılarıçoçuk anılarıkomik çocukluk hikayeleriçocuk anılarıkomik çocukluk anısıçocukluk anıları arenaatatürkün unutamadığı çocukluk anısıçocukluk anıları tr arenaatatürkün anılarıçocuklukarena çocukluk anılarıkomik çocukluk anılarıküçüklük anı özellikleriatatürkün unutamadığı bir çocukluk anısıarena tr çocukluk anıları
SEO Blog

Konu, Mesaj ve Dosya İzinleriniz

• Konu Açma Yetkiniz Yok
  • Mesaj Yazma Yetkiniz Yok
  • Dosya Yükleme & İndirme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Düzenleme Yetkiniz Yok