bilgisayara format attıktan sonra sesi gitti ne yapmalıyım.cı olun lütfen .bu şekilde bi tadı yok valla bilgisayarın
bilgisayara format attıktan sonra sesi gitti ne yapmalıyım.cı olun lütfen .bu şekilde bi tadı yok valla bilgisayarın
ses donanimina ait suruculeri yuklemedigini varsayiyorum
bu durumda donanimina ait suruculeri(driver) yuklersen sorun ortadan kalkacaktir
Arkadaşım öncelikle mevcut olan ses kartın on boardmi yani bordun üzerindemi yoksa aşağıdaki pci slotlarından birine takılı harici bir 5+1 - 7+1 gibi gelişmiş bir ses kartınmı var eğer anakartın üzerinde ise buraya anakartın modelini yaz biz sana linkini bulalım driveri buraya koyalım indir ve yükle yok harici ses kartım var diosan onuda tam marka ve modelini yaz onunda driverını bulalım![]()
Ben sana en kolay yolunu sunayım arkadasım şimdi verecegim linkte donanımlarının hepsini marka model tarihlerini gösterir ram anakart aklına ne gelıyorsa özelliklerini çalısan hızlarına kadar gösterir bunu yukle sonra programı ac ses kartı var orda tıkla sana göstereceksin saten ne oldugunu sonra netten yuklersın..
![]()
http://rapidshare.com/files/27226815...me220.rar.html
![]()
bilgisayara format attım driver ı yuklemme lazm da ben baktım driver ı bulamadım ınternetten siz de bakar mısınız cok tesekkurler Logitech S220 modeli
Şu Anda 1 kullanıcı konuyu okuyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Haberi Paylaş