+ Konuyu Yanıtla
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa Var 1 2 SonSon
6 Sonuçtan 1 ve 5. Sayfayı Görüyorsunuz

Konuya Cevaplar 5 Okuma 2464

Konu: Yaz Makyajının Püf Noktaları

En Büyük Ceza Unutmaktır..
    B. Puanı B. Puanı
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı
    blue41 kullanıcısının avatarı
    Giriş
    08-07-06
    Teşekkürler
    30
    49 Mesaja 106 kez teşekkür edildi
    B. Puan Gücü
    72

Arrow Makyaj Hakkında Herşey

Yaz Makyajının Püf Noktaları

Güneşte daha fazla zaman harcayacağınız için makyaj ve cilt bakımınızı buna göre uyarlayın. Ayrıca mutlaka güneş koruma kremleri kullanın. Her zaman olduğu gibi, güzel bir makyajın ilk adımı temiz ve iyi nemlendirilmiş bir cilttir.

Makyaja başlamadan önce cildinize bakım yapın
    Cildiniz yağlıysa, yaz aylarında (yüksek nem oranı nedeniyle) daha da yağlanacağından jel temizleyiciler kullanın.Cildiniz normal ise, rutin olarak kullanılan temizleme ürünleri yeterlidir. Güneş koruması içeren bir nemlendirici kullanın. Nemini yitirmiş veya kuru cildiniz varsa, cildinizi iyice temizleyin ve cilt tipinize uygun ürünlerle iyice nemlendirin.Göz çevresindeki hassas bölgeyi yeterince nemli tutmak için göz kreminizi gece ve gündüz kullanın.

Hafif bir dokunuşla taze bir görünüş
    Yaz ayları boyunca, hafif bir makyaj uygulaması taze görünümünüzü korumanıza cı olacaktır. Başlamadan önce, kapatıcınızın pürüzsüz olarak uygulanabilmesini temin etmek için göz altlarınıza göz kremini parmaklarınızın ucuyla uygulayın. Kapatıcı ile devam edin ve kapatıcı fırçasıyla aşağıdaki tonlardan birini kullanarak kaş çizginize kadar ulaşın. Gözlerin iç köşelerini sakın unutmayın, bu bölgeler gölgelerin en derin olduğu bölgelerdir. Kapatıcınıza uyumlu bir pudra ve fırçasıyla kapatıcınızı sürün. Daha sonra cilt tipinize ve ihtiyaçlarına uygun formülde, cilt renginize uyumlu olan fondöteninizi sürün. Yağlı ciltleri güneşten korumak için olduğu gibi aşırı derecede kuru olan ciltler için de özel fondötenler kullanılabilir. Pudrayla fondöteninizin de iyice oturmasını sağlayın. Pudrayı süngerle uygulayın ve ardından fazlalıkları fırçayla yok edin. Kaşlarınızı uygun tonda göz farıyla doldurarak başlayın. Bu işlemden sonra kaşlarınızı kaş şekillendiricisiyle düzeltin. Daha sonra göz bölgesine kaş çizgisinden kirpik dibine kadar kemik rengi gölge uygulayın.Göz kapağına far fırçasıyla far uygulayarak devam edin . Alt kirpik çizginizi belirginleştirmek için eyeliner fırçasıyla koyu far sürün.Bundan sonra granit veya siyah renk eyeliner ile üst göz kapağınızın hattını ince eyeliner fırçasıyla belirginleştirin. Ve son adım: kirpiklerinize iki kat rimel sürün.

Bronz ten için kendinizi riske atmayın
    Cildin sağlığını korumak her şeyin üstünde tutulan bir öncelik olmalı. Kullandığınız kozmetik ürünlerinin koruma faktörlü (SPF) olmasına özen gösterin. Tehlikesiz bir şekilde bronz ve güzel bir cilt görünümü için, güneşin yüzünüze doğal olarak geldiği bölgelere (yanaklar, alın, burun ve çene) doğru tonda bronzlaşma pudrasını fırçasıyla sürün. Sonra gülümseyerek elmacık kemiklerinizden başlayarak yukarı saç diplerinize doğru allık fırçasıyla yumuşak tonda pembe allık uygulayın. Eğer doğal halinizde bronz görünen bir tene sahipseniz bronzlaşma pudrası ve allık işlemini tamamen atlayın.

Dudaklarınızı nemlendirin
    Dudaklarınızı boyarken sadece görüntünüze değil, aynı zamanda dudaklarınızın ihtiyaçlarına da kulak verin. Kullanacağınız dudak boyasının rengi olduğu kadar dudaklarınızın beslemesini, nemlenmesini ve korunmasını da sağlayacak ürünler seçin. Bunun için SPF bazlı, yani koruma faktörü içeren rujlar seçmeniz daha sağlıklı olur. Yaz makyajınızı tamamlamak için dudaklarınızı ve sizi doğal gösterecek olan bir ruj kullanın. Bu ton size parlak ve sağlıklı bir görünüm kazandıracaktır. Dudaklarınızın daha belirgin olmasını isterseniz tonlarını da kullanabilirsiniz. Kusursuz yaz için son işlem, parlatıcı olarak lipgloss ve kakao renkli dudak kalemiyle dudaklarınıza yapacağınız son dokunuş olacaktır.

Kimim ben???
    B. Puanı
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı
    WINDY kullanıcısının avatarı
    Giriş
    08-06-06
    Teşekkürler
    102
    61 Mesaja 139 kez teşekkür edildi
    B. Puan Gücü
    30

Varsayılan Burcunuza Göre Makyaj

Burcunuza göre makyaj

Güzellik uzmanı olarak ben her zaman kadınları kişilikleri, yüz tipleri ve bulundukları ortama göre makyaj uygulamalarını öneriyorum İşte bu sebeble astrolojide yer alan toprak, hava, ateş ve su gruplarından yola çıkılarak uygulanan makyaj stillerinden biri de sizin için...

Ateş grubu iddialı

Koç, Aslan ve Yay bu grubun temsilcileri. Ateş grubu kadınları, dikkat çekmeyi ve çekiciliklerini ön plana çıkarmayı seviyorlar. Fark edilmek en büyük tutkuları. Makyajlarında da dikkat çekici çizgileri ve renkleri kullanmaları gerekiyor. Ateş grubu kadınlarının rengi kırmızı ve siyah. Gözlerde siyah far ve kalem kullanmaları öneriliyor. Eye-liner, göz makyajının vazgeçilmez ürünü. Gölgelemelerde beyaz farlar çok işlerine yarıyor. Rujda ve allıkta kırmızı tonları tercih ederlerse içlerindeki dikkat çekme isteğini tatmin edebilirler.

Su grubu sezgisel

Yengeç, Akrep ve Balık bu grubun burçları. Grubun rengi yeşil. Sezgilerin ve içgüdülerin temsilcisi su grubu, yeşilin her tonunu kullanabiliyor. Özellikle nil yeşili kullandıklarında daha gizemli mesajlar verebilirler. Göz makyajında vazgeçemeyecekleri, kahverengi kalemler ve beyaz farlarla yapılmış gölgeler. Çocuksu tenlerine şeftali rengi allık kullanmaları gerekiyor. Ruj seçiminde ise pembenin bütün tonları, ayrıca oranj, su grubu kadınlarının kullanması gereken renkler.

Hava grubu bağımsız

Hava grubunun burçları olan İkizler, Terazi ve Kova, özgürlüğün ve bağımsızlığın temsilcileri. Hava grubu kadınlarının rengi, mavi ve pembe. Gözlerde maviden laciverte kadar her tonu rahatlıkla kullanabiliyorlar. Yanaklarda ise pembe allık ciltlerine ışıltı katıyor. Ruj seçiminde de yine pembe ve tonları ağırlık kazanıyor.

Toprak grubu sakin

Toprak grubu kadınları sakin ve evcimen tabiatlı. Boğa, Başak ve Oğlak bu gruptan. Abartıyı sevmiyor ve sadeliği tercih ediyorlar. Makyajda da sade ve göze çarpmayan renkleri uygulamaları gerekiyor. Kahverengi, toprak grubunun rengi. Yüzün her kısmında kahverengiyi rahatlıkla kullanabilirler. Farlar, allıklar, rujlar hep bu rengin hakimiyetinde. Pastel tonlardan seçecekleri makyaj malzemeleri kullanmaları öneriliyor. Açık tenliler, şeftali tonlarını da makyajlarında uygulayabiliyorlar.
    Ben kimim yaramaz bir çocuk
    Sessizliğiyle kendine gizlenen
    Bugün bile simyacılar iyi kötü
    Bir şeyler bulup çıkarmak isterken
    Ben kimim zamanın kıyısında direnen

Uçaklar uzaklara kanat vururken
    Ben kimim kırılıp kalmış
    Eski bir tekne gibi
    Ben kimim çocuk düşlerinden
    Anlaşılmaz ülkülere uzanmış

Ben kimim bilemiyorum
    Açlığıyla olmadık sevgilerin
    Bir küçücük bakışta oyalanan
    Ben kimim olur olmaz zamanlarda
    Kendine ve her şeye ağlayan

Kimim ben???
    B. Puanı
    B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı B. Puanı
    Giriş
    08-06-06
    Teşekkürler
    102
    B. Puan Gücü
    30

Varsayılan Yüz Şekillerine Göre Makyaj Teknikleri

Yüz şekillerine göre makyaj teknikleri

Makyaj yaparken son trendleri ve moda renkleri takip etmek kadar, kişiliğimizi, sosyal statümüzü, saç, cilt, ten ve göz rengimizi ve en önemlisi yüz şeklimizi dikkate almak gerekmektedir. Böylece son derece doğal, güzel unsurlarımızı öne çıkaran ve eğer varsa bazı kusurlarımızı kolayca gizleyen bir sonuç elde edebiliriz.

Yüz şekilleri
    • Oval Yüz
    • Yuvarlak Yüz
    • Kare Yüz
    • Uzun Yüz
    • Üçgen Yüz
    • Köşeli Yüz
    Oval Yüz
    İdeal yüz şekli olarak benimsenen oval yüz, yanaklarda genişleyip, çenede incelen yüz şeklidir. Oval yüz için düzeltme gerektirmeyen tek yüz şeklidir diyebiliriz ve diğer yüz şekillerine yapılan tüm müdahaleler, yüzü ovale yaklaştırmak içindir. Bu yüz şeklinde makyaj yaparken dikkat edilmesi gereken tek husus köşeli çizgilerden kaçınmaktır ve çizgiler olabildiğince yuvarlak uygulanmalıdır.

Yuvarlak Yüz
    Yuvarlak yüzlerde daha anlamlı bir makyaj elde etmek için yüzün dış bölümlerine mutlaka müdahale edilmelidir. Özellikle çene ve elmacık kemikleri belirgin hale getirilmelidir. Bu tür işlemleri yapabilmek için cilt rengine uygun açık ve koyu olmak üzere iki fondotene ihtiyaç vardır. Yüze ten rengine uygun fondöten uygulandıktan sonra baz fondötenin 1,5 - 2 ton koyusu ile geriye çekmek, görüntüsünü yumuşatmak istediğimiz kısımlar gölgelenir.

Yüzün üst bölümünde, kulak kenarından başlayarak alnın iki tarafına gölgelemeler yapılır.

Alt kısımda ise, kulağın yüze bitişik olan üst bölümünden çeneye kavisli gölge yapılır.

Sonraki aşamada kulak memesinden başlayarak, yanak çukurundan buruna doğru kavisli bir gölge yapılır. Bu işlem elmacık kemiklerini belirginleştirerek yüze daha anlamlı bir ifade katacaktır.

Yuvarlak yüzlerde allık elmacık kemiği üzerinden yanlarda gözün dış ucuna doğru, aşağı bölümde ise yanak çukurunda bir üçgen oluşturacak şekilde sürülür.

Yuvarlak yüzlerde dikkatin orta bölüme çekilmesi gerektiği için ruj canlı sürülmelidir, ayrıca kaşlar ve gözler çekik boyanmalıdır.

Kare Yüz
    Kare yüzlerde yüze daha yumuşak bir ifade vermek ve yüze sertlik katan açıları ortadan kaldırmak için dikkat yüzün orta bölümüne çekilmeli ve bunun için de canlı renkler kullanılması gerekmektedir.

Öncelikle yüze ten rengine uygun bir fondoten uygulanır.

Yüzün üst bölümünde 1- 2 ton koyu diğer fondöten kullanılarak saç diplerinden başlayarak, şakaklara doğru kavisli bir gölge yapılır.

Daha sonraki alt bölümde ise kulağın üst kısmından, çeneye doğru inen yay şeklinde gölge yapılmalıdır.

Çeneye aydınlatıcı tatbik edilir, ayrıca gözün dış kısmına ve uç yanak kemiği üzerine de aydınlatıcı sürülür.

Dudaklar canlı boyanır ve allık yuvarlak yüzlerdeki gibi üçgen şeklinde uygulanır.

Uzun Yüz
    Uzun Yüzlerde daha canlı ve derin bir ifade elde etmek için yapılacak işlemin yüzdeki düz görüntünün giderilmesine yönelik olması gerekmektedir.
    Yüzdeki uzunluk alın ya da çene bölümünün genişliği ya da burun dudak arasının genişliğinden kaynaklanabilir. Bu bölümlerin daha az dikkat çekmesi için doğru bir gölgeleme yapılarak geri çekilmesi gerekmektedir.

Her zaman olduğu gibi yüze ten rengine uygun fondöten uygulanır. Özellikle alın ve çene bölümü yatay bir şekilde 1-2 ton koyu fondöten kullanılarak gölgelenir.

Allık elmacık kemiği üzerinden kulağa doğru yatay bir şekilde sürülür.

Kaşlar, gözler ve dudakların yatay boyanması daha iyi sonuç verecektir.

Ayrıca alın üzerine bırakılan perçem ve kaküller de uzun yüzlerde hoş bir ifade oluşmasına cı olacaktır. Uzun yüzlerde boyama ve gölgeleme işlemlerinin genellikle yatay uygulanmasının sebebi yüze enine doğru çekilmiş bir görüntü vermek içindir.

Üçgen Yüzler

Düz Üçgen Yüz
    Düz üçgen yüzlerde alın bölümü dar, çene bölümü geniştir, dolayısı ile alın bölümünü ortaya çıkarmak için açık renk fondöten kullanarak aydınlatmalı alın bölümü aydınlatılırken özellikle göz kenarları ve şakaklar da unutulmamalıdır, çene bölümünü geri çekmek için koyu renk fondöten kullanarak gölgelemeliyiz.

Koyu fondöten ile tam kulak altından aşağı çeneye inilerek ve yanak çukuruna doğru gölgeleme yapılır. Gölgeler çene altından boyna doğru devam edip iyice dağıtılmalıdır.

Allık elmacık kemiği üzerine yuvarlak bir şekilde uygulanır. Kesinlikle köşeli hatlar yapılmamalıdır.

Alın dar olduğu için kaşlar ve gözler birbirine uzak ifade verilecek şekilde boyanır .

Ters Üçgen Yüz
    Bu yüz şeklinde alın bölümü geniş, çene bölümü dardır. Dolayısı ile alın bölümünün daraltılıp ki bunu 1-2 ton koyu renk fondöten kullanarak gölgeleme işlemi ile yapabiliriz, çene kemiklerinin daha belirgin hale getirilmesi gerekmektedir. Belirgin hale getirmek istediğimiz bölümler için de açık renk fondöten ı ile aydınlatma işlemi yapabiliriz.

Alın koyu renk fondöten ile her iki yanına gölgeleme yapılarak daraltıldıktan sonra belirgin ve göze çarpan görüntüsü dengelenmiş olur. Ardından açık renk fondöten ile kulak memesinden yanak çukuru ve çeneye doğru aydınlatma işlemi yapılır ki böylece dar olan çene daha belirgin bir hal alır.

Alın geniş olduğu için gözler ve kaşlar birbirine yakın ifade verecek şekilde boyanır.

Allık elmacık kemiği üzerinden ve gözün uç bölümüne doğru elips şeklinde uygulanır.

Köşeli Yüz
    Köşeli yüzlerde kare yüzlerdekine benzer sert ve açılı bir ifade vardır. Yüze daha derin ve yumuşak bir ifade vermek için kemikli bölümlerin geri plana çekilmesi gerekir. Bunun için koyu renk fondöten kullanılarak gölgeleme yapılır. Ortaya çıkması istenen kısımlar ise açık renk fondöten kullanılarak aydınlatılır.

Kaşlara yuvarlak bir form verilmesi yüzü yumuşatacaktır.

Ruj kullanımında alt dudak daha ensiz, üst dudak ise daha dolgun gözükecek şekilde boyanır.

Allık elmacık kemiği üzerine yuvarlak tatbik edilir.

Köşeli yüzlerde elmacık kemikleri çıkık ise gölgeleme yapılarak daha yumuşak bir ifade verilebilir.

Ben kimim kırılıp kalmış
    Eski bir tekne gibi

Ben kimim bilemiyorum

Kimim ben???
    B. Puanı
    Giriş
    08-06-06
    Teşekkürler
    102
    B. Puan Gücü
    30

yeni Göz Şekillerine Göre Makyaj

Göz şekillerine göre makyaj

Gözü ideal göz şekli olarak kabul edilen badem göze yaklaştırmak için hataları gizlemek ve gereken değişiklikleri yapmak önemlidir.

Göz şekilleri nasıl belirlenir?
    1) Göz kapağı gözün renkli kısmının üzerine düşüyorsa bu küçük gözdür.
    2) Gözün yükseklik ve uzunluğu birbirine eşit durumda ise bu yuvarlak gözdür.
    3) Düz bir şekilde aynaya bakarken gözün renkli bölümünün hareketleri takip edilebiliyorsa bu büyük gözdür.
    4) Dış açı iç açıya göre daha dar ise bu düşük gözdür.
    5) Eğer kaş yayı düşükse bu da çukur gözdür.

ÇIKIK GÖZ
    Bu göz şeklinde göz kapağı daha ön planda ve şiş göründüğü için, göz kapağını geriye çekicek şekilde bir makyaj uygulanması gerekir.

1) Öncelikle göz kapağına koyu renkli mat bir far sürülür.
    2) Gölge far göz kapağı üzerinde yoğunlaşır ve soluklaşarak kaşlara doğru çıkar.
    3) Göz kapağı kıvrımı koyu bir hat şeklinde belirginleştirilir.
    4) Göz kalemi gözün üstüne kalın ve alt bölümde gözün içine sürülür.
    5) Rimel sadece üst kirpiklere sürülür.

ÇUKUR GÖZ
    Çukur gözler göz kapaklarının yapısından dolayı olduğundan daha küçük gözükürler. Bundan dolayı açık renk far kullanılarak göz daha belirgin hale getirilir, ayrıca çıkık olan kaş altlarını da geri plana çekmek gerekir.

1) Kaş altlarına orta koyu renkte bir far ve göz kapağı üstüne açık, pastel tonlarda astar far sürülür.
    2) Kirpik üstleri aydınlık olacak şekilde göz kapağı ile kaş arasına çok koyu olmayan bir farla gölge yapılır.
    3) Kalem ve eye-liner gibi uygulamalar sadece göz kapağına ince bir şekilde uygulanır.
    4) Göz içine beyaz kalem sürülür.
    5) Rimel üst bölüme yoğun, alt bölüme de daha hafif bir şekilde uygulanır.

KÜÇÜK GÖZ
    Küçük gözler yüzdeki orantıyı bozabileceği için amaç bu gözleri doğru kalem ve far uygulamaları yaparak daha belirgin, iri hale getirmektir.

1) Göz kapağına açık renkli astar far sürülür ve orta koyulukta mat bir far kullanılarak gölge yapılır.
    2) Far göz kuyruğu üstünde yoğunlaşmalıdır.
    3) Kirpik üzeri ve kaş altları açık renkli far kullanılarak aydınlık bırakılmalıdır.
    4) Beyaz renli kalem göz içine sürülür.
    5) Alt ve üst kirpikler yoğun bir şekilde boyanır.

YUVARLAK GÖZ
    Gölgelendirme gözün dış kısmında yapılarak, yüze şaşkın bir ifade veren yuvarlak göz yapısı olabildiğince badem göze yaklaştırılır.

1) Göz kapağına astar far sürülür.
    2) Göz çukuru kısmına koyu renk far uygulanır, dışa doğru kaşa paralel uzatılır ve kaş yayına doğru renk olarak arttırılır.
    3) Göz kapağı kıvrımı belirginleştirilir.
    4) Alt ve üst kirpik diplerine çizilen çizgiler, kuyruk kısmında dışa doğru uzatılmalıdır.
    5) Alt ve üst kirpikler dış, uç noktalarda belirginleştirilir.

DÜŞÜK GÖZ KAPAĞI
    Göz kapakları gözün renkli kısmını örter ve bu kişinin olduğundan daha yaşlı ve üzgün görünmesine neden olur. Bu gibi gözlerde göz kapaklarını daha belirsiz hale getirip, gözü ön plana çıkarıcı işlem yapılmalıdır.

1) Mat ve koyu renk astar far uygulanır.
    2) Orta koyulukta mat bir gölge farla göz pınarından, kaşın orta bölümüne doğru çıkarılır.
    3) Far kirpik üstlerinde iyice açılır ve yukarı çıktıkça koyulaşır.
    4) Genellikle kalem uygulanmaz ya da çok ince uygulanır.
    5) Altta göz ucundan yukarı doğru hafif gölge yapılır.
    6) Sadece üst kirpikler boyanır.

YAKIN GÖZLER
    Bu yapıdaki gözlerde gözün kuyruk kısmının dikkat çekmesi gerekmektedir ve kaşlar kontrol edilerek birbirinden uzaklaştırılmalıdır.

1) Astar far tüm göz kapağına uygulanır, gözün iç ucu açık renk, dış kısmı koyu renk boyanır.
    2) Kalem ve eyeliner gözün iç ucundan değil, biraz daha geriden başlanarak sürülür.Gözün dış ucundan dışarı ve yukarı doğru taşırılır.

UZAK GÖZLER
    Uzak gözlerde makyaj yoğunluğu gözün iç bölümünde yer almaktadır..

1) Kaşın kuyruk kısmına aydınlatmak amacı ile açık renk far sürülür.
    2) Göz kapağı kıvrımı buruna yakın olan bölgede daha belirgin hale getirilir.
    3) Kirpik diplerine çekilen çizgi bu bölümde sert hat oluşturmayacak şekilde kalın uygulanır.
    4) Astar far uygulandıktan sonra sürülecek gölge far burun kökünden kaşlara doğru çıkartılır ve bir yay çizilerek göz kapağına inilir.Gözün uç kısımlarında renk açılmalıdır.

Ben kimim kırılıp kalmış
    Eski bir tekne gibi

Ben kimim bilemiyorum

Kimim ben???
    B. Puanı
    Giriş
    08-06-06
    Teşekkürler
    102
    B. Puan Gücü
    30

Varsayılan Göz Kalemi Ve Eyeliner Kullanımı

Göz Kalemi ve Eyeliner Kullanımı
    Eyeliner ve göz kalemi kullanmadan önce bilmeniz gereken en önemli şey, her iki malzemenin de mümkün olduğunca ince çizgilerle çizilmesinin gözü daha güzel göstereceğidir.
    - Siyah göz kalemi, siyah saçlı, esmer tenli bayanlar için çok uygundur. Esmerler dışındaki bayanlarda bu renkte bir göz kalemi ve eyeliner çok koyu sayılabilir.
    - Beyaz tenli kadınlar yumuşak kahverengi ya da gri tonlarını tercih etmelidirler.

Gece ise, göze sürülen fara uyan renkli bir kalem tercih edilmelidir. Eyeliner'ı çok ince uçlu bir fırçayla sürmek güzel bir görüntü oluşturacaktır.

* Eğer eyeliner sürmeyi bir türlü beceremiyorsanız işte size bir öneri. Mümkün olduğunca aşağıya doğru bakın ve elinizle gerdiğiniz üst gözkapağınızdaki kirpiklerin dibine mümkün olduğunca yakın bir çizgi çekin. Bu çizgi göz kuyruğunda sona ermeli, dışa doğru uzamamalıdır. Alt gözkapağına kesin bir çizgi çizmek istemiyorsanız, buraya eyeliner'la yanyana noktalar yapın veya eğrilemesine kısa kısa çizgiler çizin. Bazen gözün üst kapağındaki kirpiklerin altına çizgi çizilmesi de hoş bir görünüm kazandırır. Bunun da yine ince ve düzgün olmasına dikkat edin.

Ben kimim kırılıp kalmış
    Eski bir tekne gibi

Ben kimim bilemiyorum

+ Konuyu Yanıtla
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa Var 1 2 SonSon

Konu Bilgileri

Konuyu Kullanıcılar Okuyor

Şu Anda 1 kullanıcı konuyu okuyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

İlginizi Çekebilecek Konular

1. Manikürün Püf Noktaları
    By **melek** in forum Kozmetik & Bakım
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 08-07-07, 22:44
  2. Mutfaktaki Püf Noktaları
    By mukooo82 in forum Mutfak
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 03-03-07, 11:54
  3. Turşu Yapımının Püf Noktaları!
    By blue41 in forum Mutfak
    Cevaplar: 2