Ailenizin Formu.. |
|
|
|
| Forum | Eğlence | Sosyal Gruplar | Etiketler | İslam | Kadınca | Video | Webmaster | Müzik | Resim | Spor | English | Site Haritası |
| ||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Kral OyuN | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Komik Fıkralar&Yazılar Matematikçinin Aşkı | mukooo82 | Komik Eğlence Bölümleri | 0 | 10-06-07 13:14 |
| Komik Video Kurtlar Vadisi - İfade Özgürlüğü (Kırılacaksınız) | 4venom3 | Komik Eğlence Bölümleri | 2 | 28-05-07 21:11 |
| Komik Video Hayvanların aşkı... | 4venom3 | Komik Eğlence Bölümleri | 1 | 31-03-07 23:41 |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 | ||
|
S€®V!©€S Co Admin
Giriş: 24-01-05
Konular: 82
Teşekkürler: 0
Başarı Gücü : 40
B. Puanı : 15164
B. Seviyesi : ![]() ![]() |
xcedayx Başarıda Deha Biridir
HAYATIMDA BİR BEN... BİR SEN... BİRDE KALBIM VARDI....
![]() BAZEN SAHİLLERE CİZDİM KALBİMİ........ DALGALAR BİR GÜN ALIP GÖTÜRÜR MÜ DİYE.... ![]() BAZEN HIÇ KORKMADAN ATEŞLERE ATTIM... KÜL OLUR... YOK OLUR... UNUTUR DİYE........ ![]() BAZEN KİLİTLEDİM KALBİMİN KAPILARINI... KİMSELER GÖRMESİN.. KİMSELER GİRMESİN... KİMSE KENDİNE YER EDİNMESİN DİYE...... ![]() BAZEN BOŞ DUVARLARA YAZDIM... SOĞUK VE KARANLIK DUVARLARA.... ![]() BAZEN PARAMPARCA KIRDIM KALBİMİ.. AMA HER BİR PARÇASINDAKİ SENİ YİNE ÇIKARAMADIM İÇİNDEN..... ![]() BAZEN SADECE UZAKTAN BAKMAKLA YETİNDİM... UZAK KALMAK İSTEDİM.. AMA OLMADI.... YİNE YAPAMADIM..... ![]() BAZEN KARANLIKLARDA YALNIZLIĞA MAHKUM ETTİM.... YALNIZLIĞI SEVER.. ALIŞIR BİR GÜN BELKİ DİYE.... ![]() BAZEN UZAK DİYARLARA GÖNDERDİM.. BELKİ SAHİBİNİ BULUR DİYE... BELKİ SENİ BULUR DİYE.... AMA HER DEFASINDA .... YİNE YALNIZDI...... ![]() GİDERKEN BANA BIRAKMIŞTIN KALBİMİ.. GÖRDÜĞÜN GİBİ HİÇ ANLAŞAMADIM ONLA.... UYUŞAMADIK BİR TÜRLÜ..... AMA NEDENİNİ ŞİMDİ ANLIYORUM.... ![]() KALP BENİM... BENİM İÇİMDE.... BANA AİT... AMA ÖĞRENDİMKİ O YALNIZ SENİN ELLERİNDE ATIYOR... SEN VARSAN YAŞIYOR..... SEN SEVERSEN HAYAT BULUYOR... ![]() ŞİMDİ ARAMIZ NASIL DİYE SORACAKSAN EĞER... BİZ YOLLARIMIZI AYIRALI ÇOK OLDU SEVDİĞİM..... BİR DAHA ASLA SENİ PAYLAŞMAMAK ADINA.... SONSUZLUĞA................ ![]() |
||
|
|
|
#2 | ||
|
Herşeye Rağmen Hayat Güzeldir...
Giriş: 02-12-06
Konular: 547
Teşekkürler: 990
234 Mesajına 365 Kere Teşekkür edildi
Başarı Gücü : 142
B. Puanı : 70313
B. Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
veda_busesi Başarıda Deha Biridir
|
||
|
|
|
#3 | ||
|
Oyun Bitince Şahta Piyonda Aynı Kutuya Girer...
Giriş: 11-02-07
Konular: 266
Teşekkürler: 102
60 Mesajına 109 Kere Teşekkür edildi
Başarı Gücü : 54
B. Puanı : 30753
B. Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MoonLight Başarıda Deha Biridir
vvaaaayyyyyyyyyyyyy çok güzel
![]() eline koluna sağlık
sana çıkmayan yollarda senden izler aradım bulduğum yokluğundu çaresiz avuçladım... ve ben de büyüdüm bak... gör nasılda olgunlaştı yüreğim yokluğuna hamallık yaptıkça Farkında Olmalı İnsan; Bir Damlacık Sudan Yaratıldığını Farketmeli. Anne Karnına Sığarken, Dünyaya Neden Sığmadığını ve En Sonunda Bir MetreKarelik Yere Nasıl Sığmak Zorunda Kalacağını Farketmeli. Henüz Bebekken Dünya Benim Dercesine Avuçlarının Sımsıkı Kapalı Olduğunu, Ölürkende Aynı Avuçların Herşeyi Bırakıp Gidiyorum İşte Dercesine Apaçık Olduğunu Farketmeli ve Ona Göre Yaşamalı İnsan...... ![]() |
||
|
|
|
#4 | ||
|
AYRILIK
Giriş: 05-03-07
Konular: 190
18 Mesajına 18 Kere Teşekkür edildi
Başarı Gücü : 55
B. Puanı : 32473
B. Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AYRILIK Başarıda Deha Biridir
Kod:
Bu kodu sadece Üyeler görebilir. D D |
||
|
|
|
#5 | ||
|
S€®V!©€S Co Admin
Kod:
Bu kodu sadece Üyeler görebilir. Motorla kaza geçirdiğimde ki elimin haline benziyor daha doğrusu kolumun ![]() |
||
|
|
|
#6 | ||
|
Herşeye Rağmen Hayat Güzeldir...
Giriş: 02-12-06
Konular: 547
Teşekkürler: 990
234 Mesajına 365 Kere Teşekkür edildi
Başarı Gücü : 142
B. Puanı : 70313
B. Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
veda_busesi Başarıda Deha Biridir
geçmiş olsun arkaşdaım ama inan içim kötü oluyor
|
||
|
|
|
#7 | ||
|
S€®V!©€S Co Admin
Benimde öyle oluodu ama alışımak zorunda kaldım çünkü benim kolumdu
çıkarabilme gibi şansım yoktu yani hehehe ............. |
||
|
|
|
#8 | ||
|
вιттι яüуα ~~ αяαвєѕк яαρ
Giriş: 07-07-05
Konular: 949
Teşekkürler: 383
355 Mesajına 632 Kere Teşekkür edildi
Başarı Gücü : 134
B. Puanı : 70397
hasret_gulleri Başarıda Deha Biridir
2.ci ve 3.cu resım harıka
нєя göz αğℓαя αмα нєя göz ѕєνємєz ![]() qözLeriniN renqİ ne oLursA oLsun qözya$LarınıN renqi hep aynıdırR !! bo$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR.. \\//αℓємє ѕєℓαм ∂αмαяα ∂єναм\\// Resim Çalışmalarım ^*^HerZaMaN ve HeRYeRDe TüRKÇe RaP^*^ |
||
|
|
|
#9 | ||
|
yoqum !!
Giriş: 08-04-07
Konular: 211
211 Mesajına 222 Kere Teşekkür edildi
Başarı Gücü : 31
B. Puanı : 17142
B. Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aKn Başarıda Deha Biridir
9 ve 4. resimler süper yaa hep aklıma başkalarını getiriyor....
|
||
|
|
|
#10 | ||
|
S€®V!©€S Co Admin
Okudukça insan tekrar tekrar tekrardannnnn.....
|
||
|
![]() |
| Haberi Paylaş |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|