Ailenizin Formu.. |
|
|
|
| Forum | Eğlence | Sosyal Gruplar | Etiketler | İslam | Kadınca | Video | Webmaster | Müzik | Resim | Spor | English | Site Haritası |
| ||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Kral OyuN | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Komik Fıkralar&Yazılar barbie | MehmeT | Komik Eğlence Bölümleri | 4 | 25-08-08 00:42 |
| Renklerin Dünyasi... | almıla... | Sağlık | 1 | 14-10-07 06:31 |
| EVLİLİK DÜNYASI FUARI 27 Nisan'da | thinktang | Site Tanıtımı | 0 | 23-04-07 13:34 |
| İslam DÜnyasi Papa'dan ÖzÜr Beklİyor | zirve | Internet Haberleri | 0 | 16-09-06 12:09 |
| Etiketler |
| barbie, oyuncak |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Benim en cok begendiğim ve vazgecemediğim oyuncaklardan biride Barbie.
Hep onlara özenirdim işte benimde böyle saclarim, giysilerim olacak falan diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
нєя göz αğℓαя αмα нєя göz ѕєνємєz ![]() qözLeriniN renqİ ne oLursA oLsun qözya$LarınıN renqi hep aynıdırR !! bo$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR.. \\//αℓємє ѕєℓαм ∂αмαяα ∂єναм\\// Resim Çalışmalarım ^*^HerZaMaN ve HeRYeRDe TüRKÇe RaP^*^ Bu mesaj en son " 02-11-08 " tarihinde saat 15:06 itibariyle hasret_gulleri tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
||||
|
||||
|
нєя göz αğℓαя αмα нєя göz ѕєνємєz ![]() qözLeriniN renqİ ne oLursA oLsun qözya$LarınıN renqi hep aynıdırR !! bo$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR.. \\//αℓємє ѕєℓαм ∂αмαяα ∂єναм\\// Resim Çalışmalarım ^*^HerZaMaN ve HeRYeRDe TüRKÇe RaP^*^ Bu mesaj en son " 02-11-08 " tarihinde saat 15:06 itibariyle hasret_gulleri tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
||||
|
||||
|
pekte güzelmiş
sırf erkeklerin değilde kızların bile barbiye hayran olmaları garipsenicek bir durum değil
|
| mukooo82 Üyemize 2 kere Teşekkür edildi. | ||
hasret_gulleri (02-11-08), iklima (03-11-08) | ||
|
|
||||
|
||||
|
bende çok severim bu bebekleri, çocuğum kız olursa bol bol alıcamki birlikte oynarız
sana çıkmayan yollarda senden izler aradım bulduğum yokluğundu çaresiz avuçladım... ve ben de büyüdüm bak... gör nasılda olgunlaştı yüreğim yokluğuna hamallık yaptıkça Farkında Olmalı İnsan; Bir Damlacık Sudan Yaratıldığını Farketmeli. Anne Karnına Sığarken, Dünyaya Neden Sığmadığını ve En Sonunda Bir MetreKarelik Yere Nasıl Sığmak Zorunda Kalacağını Farketmeli. Henüz Bebekken Dünya Benim Dercesine Avuçlarının Sımsıkı Kapalı Olduğunu, Ölürkende Aynı Avuçların Herşeyi Bırakıp Gidiyorum İşte Dercesine Apaçık Olduğunu Farketmeli ve Ona Göre Yaşamalı İnsan...... ![]() |
| MoonLight Üyemize Teşekkür edildi | ||
hasret_gulleri (05-11-08) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Benımkıler hala duruyor
нєя göz αğℓαя αмα нєя göz ѕєνємєz ![]() qözLeriniN renqİ ne oLursA oLsun qözya$LarınıN renqi hep aynıdırR !! bo$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR.. \\//αℓємє ѕєℓαм ∂αмαяα ∂єναм\\// Resim Çalışmalarım ^*^HerZaMaN ve HeRYeRDe TüRKÇe RaP^*^ |
|
|
||||
|
||||
|
Bizim olamadı böyle bebeklerimiz.Bir bebekle yıllarca oynamışım.Ama şimdi kızım yerlere saçıyor.İlgisini bile çekmiyor hanım efendinin
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|