Forum Eğlence Sosyal Gruplar Etiketler İslam Kadınca Video Webmaster Müzik Resim Spor English Site Haritası
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Kral OyuN
Google

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Muhabbet İsim Deyip Geçmeyin Hangi İsimleri Koymalı Anlamı hasret_gulleri Soru ve Cevap 81 09-07-08 15:21
Yoğurt Deyip Geçmeyin **melek** Sağlık 2 07-07-07 15:18
MsN’ciler bakmadan geçmeyin-Hazır smiley PaTriE Mail&Icq Güvenliği 5 16-12-05 03:03

Atkestanesi Deyip Geçmeyin!!!

Konuya Cevaplar 1 Görüntü 59

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 14-07-07
MoonLight kullanıcısının avatarı
MoonLight MoonLight Çevirimdışı Konumundadır. MoonLight Çevirimdışı Konumundadır.
Oyun Bitince Şahta Piyonda Aynı Kutuya Girer...

Giriş: 11-02-07
Teşekkürler: 158
74 Mesajına 153 Kere Teşekkür edildi
B. Puan Gücü: 54
MoonLight Başarıda Deha BiridirMoonLight Başarıda Deha Biridir
MoonLight Başarıda Deha BiridirMoonLight Başarıda Deha BiridirMoonLight Başarıda Deha BiridirMoonLight Başarıda Deha BiridirMoonLight Başarıda Deha BiridirMoonLight Başarıda Deha BiridirMoonLight Başarıda Deha BiridirMoonLight Başarıda Deha Biridir
Smile Atkestanesi Deyip Geçmeyin!!!

'At kestanesi' kırışık giderici kremlerde ana etken madde, Kırışık giderici kreminizi kendiniz yapın. Atkestanesi cilt bakımında mucize gibi etkileriyle tam bir şifa kaynağı olarak görülüyor. Atkestanesi ile yapılan krem ve yağlar birçok cilt sorununa kesin çözüm getiriyor. Evde at kestanesi yağı yapmak için,

Yaz aylarında pembe ve beyaz çiçekleriyle yol kenarlarını süsleyen at kestanesi ağaçlarından, sonbaharda yollara iri iri taneler dökülür.

Özellikle kadınların daha genç görünmek için ilgi gösterdiği kırışık giderici kremlerde ana etken madde olarak atkestanesi kullanılıyor. Ciltteki genişlemiş gözenekleri kapatıyor, yüzdeki kırmızı görünen kılcal damarları yok ediyor. Bu özellikler atkestanesinin damar büzücü oluşundan kaynaklanıyor .

Günümüzde birçok botox etkisi yapan krem, vücut bakım ürünü ve sıkıştırıcılarda atkestanesi bulunuyor. Romatizmal ağrılar, kas ağrıları, saç dökülmesi, yüzdeki güneş lekeleri, damar ağrıları ve göğüslerin toparlanmasında son derece etkili olan atkestanesi, hemoroit tedavisinde kullanılır; bacaklardaki variste dolaşımı düzenler, ağrıları dindirir, gevşemiş boyun derisini sıkıştırır.

Evde at kestanesi yağı yapmak için sonbaharda olgunlaşan tohumlar kabuğundan çıkarılıp rendelenir. Bir kavanozun üçte biri at kestanesi ile doldurulur, geri kalanına saf sızma zeytinyağı konulur ve kızgın güneşte 45 gün bekletilir. Her akşam çalkalanır. Daha sonra süzülür, bir cam şişeye doldurulup serin yerde saklanır. İhtiyaç hissedilen her durumda şikayet edilen tüm vücut bölgelerinde bu yağ rahatlıkla kullanılabilir. Göz çevresi kırışıkları, kılcal damar çatlamaları ve gevşemiş boyun derisinin düzeltilmesi için her akşam yatmadan birkaç damla yağ ile yüze ve boyuna masaj yapmak faydalıdır.

Vücuttaki deri çatlaklarına ve varislere aynı şekilde muntazam olarak kullanıldığı zaman şikayetler ortadan kalkacaktır. At kestanesinden losyon hazırlamak için ise 4-5 tane atkestanesini rendeleyin. 2 tane atkestanesi yaprağı ile birlikte 2 su bardağı suyun içinde bir taşım kaynatın. 15-20 dakika demlendirin, soğuduktan sonra süzün. Hazırlanan losyon, ödem yapmış ayak ve bacaklarda, ağrıyan eklemlerde rahatlıkla kullanılabilir.

çaresiz avuçladım...
ve ben de büyüdüm bak...
gör nasılda olgunlaştı yüreğim
yokluğuna hamallık yaptıkça

Farkında Olmalı İnsan; Bir Damlacık Sudan Yaratıldığını Farketmeli. Anne Karnına Sığarken, Dünyaya Neden Sığmadığını ve En Sonunda Bir MetreKarelik Yere Nasıl Sığmak Zorunda Kalacağını Farketmeli.
Henüz Bebekken Dünya Benim Dercesine Avuçlarının Sımsıkı Kapalı Olduğunu, Ölürkende Aynı Avuçların Herşeyi Bırakıp Gidiyorum İşte Dercesine Apaçık Olduğunu Farketmeli ve Ona Göre Yaşamalı İnsan......
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-07
**melek** kullanıcısının avatarı
**melek** **melek** Çevirimdışı Konumundadır. **melek** Çevirimdışı Konumundadır.
TERÖRE VE TERÖRİSTE LANET YAĞSIN

Giriş: 23-05-07
Teşekkürler: 0
36 Mesajına 44 Kere Teşekkür edildi
B. Puan Gücü: 98
**melek** Başarıda Deha Biridir**melek** Başarıda Deha Biridir**melek** Başarıda Deha Biridir**melek** Başarıda Deha Biridir
**melek** Başarıda Deha Biridir**melek** Başarıda Deha Biridir**melek** Başarıda Deha Biridir**melek** Başarıda Deha Biridir**melek** Başarıda Deha Biridir**melek** Başarıda Deha Biridir**melek** Başarıda Deha Biridir**melek** Başarıda Deha Biridir**melek** Başarıda Deha Biridir**melek** Başarıda Deha Biridir

sağol nılse ben bır gun toplamıstım ama attım boyle faydalı oldugunu bılmıyordum dur gene toplıyımda boynuma surum kırısıklarım duzelsın bakım

lailaheillallah yerındir kalbim
muhammeddir sevgilim
arş'ı aladır yerim
lailaheillalah
muhammeden resullullah
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Haberi Paylaş

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değildir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değildir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değildir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB Kodu is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş

Add mysite To Your Yahoo Add mysite To Your Google Add mysite To Your MSN Add mysite To Your Blog Add mysite To Your Blog

Sık Kullanılanlara Ekle
Açılış Sayfam Yap

Saat 10:05.