Hoş Geldin
FORUMUMUZDAN YARARLANMAK İÇİN 1 DAKİKANIZI AYIRARAK ÜYE OLUNUZ
Tüm versiyonu görmek için burdan erişim sağlıyabilirsiniz
:
Konu Anneyse Anne Kimdir?
sızce bır cocugun bıyolojık annesımı annedır buyuten annemı annesıdır
annelerın tarıfı yapılamaz çok degerlı ınsanlardır bizler evlatlar olarak onlara her zaman saygı ve sevgı gostermelıyız çunku onlar birer melektır biz onlar sayesınde varız çunku biz onların eserıyız
o valla çocuğa kalmış birşey..... valla benimki hem biyolojik hemde büyüten:D
bence büyüten kişi dogurmakla iş olmuyo önemli olan cefasını cekıp buyutmek!!
ne dogurmak ne büyütmek bence onu taşımak 9 ay:)
ama oyunuzu cem uzana verim 2.5 ayda dogurun kolaylık:Dbu:D
büyütmek tabiki büyütren annedir
paylaşımın için sagol bu konu vardı zaten ben acmıştım
Bir varlıgın dünyaya gelmesi zor birşey değil önemli olan hayatını idame ettirebilmesi ve hayatını idame ettirmesinde ona yardımcı olan kimselerdir.
biyolojik anne belli zaten,doğuran ama her zaman emek gösterenden yanayım ben, o zaman büyüten emek gösteren kişidir tabiki ANNE :)
ufak bir tanımlama farkı var....
Anne;tanım olarak bebek sahibi olana denir....Misal müjde anne oluyorsunuz, 2 aylık hamilesiniz gibi.....
Çocuk doğurandır anne....Oysa o çocuğa emek verip büyüten sadece çocuğun gözünde annedir.... Bence budur bu sorunun cevabı......
ufak bir tanımlama farkı var....
Anne;tanım olarak bebek sahibi olana denir....Misal müjde anne oluyorsunuz, 2 aylık hamilesiniz gibi.....
Çocuk doğurandır anne....Oysa o çocuğa emek verip büyüten sadece çocuğun gözünde annedir.... Bence budur bu sorunun cevabı......
Ben katılmıyorum sana.Anne,fizyolojik olarak doğuran kişi olabilir ama esas anne; onu büyüten,hayata hazırlayan ve onu "insan" yapandır.