Hoş Geldin
FORUMUMUZDAN YARARLANMAK İÇİN 1 DAKİKANIZI AYIRARAK ÜYE OLUNUZ
Tüm versiyonu görmek için burdan erişim sağlıyabilirsiniz
:
Erkekler ne ister?
Erkekler ne ister?
- Ona yakışıklısın, hoşsun deyin ama 'ne kadar şirinsin' demeyin.
- Çok ilginizi çekmese de birlikte spor programları izleyin. Tuttuğu takımın kalecisinin adını duyduğunuzda ona anlamaz gözlerle bakmamaya gayret edin.
- Ailesini tanımaya çalışın, mümkünse sevin.
- Ona çiçek alın.
- Sizin için çok önemli birşeyi mesela tanışma yıldönümünüzü unuttuğunda bile ona çok kızmayın. Maalesef onların kafası bizimkinden farklı işliyor; tam da o gün bize bir çiçek almalarının ne kadar önemli olduğunu asla anlayamayacaklar.
- Gününün nasıl geçtiğini sorun ve sorunlarını dinleyin.
- Kafanızı onun dizine koyun.
- Her an birlikte olmak ikinizi de sıkabilir. Zaman zaman onu yalnız bırakın, ona ayrı bir yaşam alanı tanıyın.
- Her şeyi berbat ettiğinde bile onu affedin.
- Birlikte ve birbirinizle vakit geçirin; televizyon, bilgisayar, telefon olmadan yalnızca siz...
- Ona neden aşık olduğunuzu kendinize sürekli hatırlatın.
- Hoşlanmadığınız yönlerini sürekli hatırlatmayın, hatalarını sürekli yüzüne vurmayın.
- Onu olduğu gibi kabul edin.
- Rahat ve komplekssiz olun, dırdır etmeyin
- Ona güzel görünmeye çalışın.
- Ona güvenin ve saygı duyun.
erkekler dayak ister bööö :D:D:D
hasret_gulleri
16-03-07, 01:32
bu soruyu bıraz kendınıze sorun ve ölelıkle cevaplayın bakem:D
erkekler ne olursa ister :D
Ben bunu begendim
bende begenceni bildim icin ekledim canim :D
ooooo bunlarla cok işimiz var:D:D
ooooo bunlarla cok işimiz var:D:D
:D pr;
afr çok dogru nerden bulduysann bazı bilmeyenler anlasın:D :D
afr çok dogru nerden bulduysann bazı bilmeyenler anlasın:D :D
bulmadim uydurdum :D böyle seyler nasilda hosuna gider degilmi Akin bey
bulmadim uydurdum :D böyle seyler nasilda hosuna gider degilmi Akin bey
dogru olan seyler hep hosuma gitmistirrr ellerine saglıkk :D
paylasım ıcın tesekkurler ellerıne saglık :D
ben bile begndim güzelmiş:D:D:D:D:D
:s: Ona güvenin ve saygı duyun.:s:
bence en önemliside bu;
Güven ve Saygı.........
isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü :D :D
hep bayanlar mı bi şey isteycek birazda biz isteyelimm...:) :)
erkek bir evde önce huzur işterrr baska da ne iştesinler
evde huzuru kim istemezki :)
yosungözlü
27-03-07, 02:25
sevildiğini hissetmek ister
Nerde?
yani uzun lafın kısası bizler sinirlerımizi aldırıcaz ve bütün olan bitene pozitif bakıcaz bunu istiyolar...
yani uzun lafın kısası bizler sinirlerımizi aldırıcaz ve bütün olan bitene pozitif bakıcaz bunu istiyolar...
tubacım sana katılıyorum canım :) :) :)
tubacım sana katılıyorum canım :) :) :)
saol arkadsım :)
ben katılmıyorummm :D :D
sen katılma zaten özkan,bu bayanların ortak fikri :D :D :D :D :D :D :D :D
sen katılma zaten özkan,bu bayanların ortak fikri :D :D :D :D :D :D :D :D
:) :) :) :) :)
ne olmuş sunlardan bir kaçını yapsanız ölürmüsünüzz :) :) :)
ne olmuş sunlardan bir kaçını yapsanız ölürmüsünüzz :) :) :)
niyetimiz siz erkekleri öldürmek :D
niyetimiz siz erkekleri öldürmek :D
bize muhtacsınızz beee:p :p
bize muhtacsınızz beee:p :p
kim kime muhtac acaba cok iyi düşünmek lazım:D :D
şaka bi yana şöyle etrafınıza bir bakın genclikte erkek eşini ne kadar ezmişse yaşlanınca bunun karşılığını aynen alıyo:D
şaka bi yana şöyle etrafınıza bir bakın genclikte erkek eşini ne kadar ezmişse yaşlanınca bunun karşılığını aynen alıyo:D
haklisin canim misal benim dedemle babannem dedem gencliginde cok cektirmis simdi de intikam sirasi babanemde ama ben dedemin haline cok üzülüyorum ya :( karistimiz zamanda sizin akliniz yetmez deyip susuturuyor hepimizi
ne fena kadin :D
:mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
erkek hep ister zaten heeeeeepppppp. doyumsuz yaratılmışlar onlar :) :) :)
erkekler ne istemez diye bi konu acılsa sayfa bomboş kalır herhalde :D :D :D
veda_busesi
03-04-07, 13:02
ne mi istemz bence dolar arkaşdaım onlar yazacak birşey bulurlar mesele en çok söyleidkleir şeylerden biri de
erkekler ne istemez ? erkekler dırdır eden çok konuşan birini istemz :)
Ne çok konuşmuşsunuz siz böyle erkekler hakkında isteyeceğiz tabii isteyenin bir yüzü yapmayanın iki yüzü demişlerrr :D :D :D
evet bazıları doğru ama erkeğe göre deişir işler bazılar ı ottur hiç bişi istemez ve olan bitendende bi haberdir :)
Öyle bir tarzda yazmışsınız ki sadece erkeklik yani cinsi bir şey anlaşılıyor. Erkekler veya kadınlar olarak değil de insanlar ne ister diye bir şey açsaydın daha mantıklı olacaktı. :mad2:
Öyle bir tarzda yazmışsınız ki sadece erkeklik yani cinsi bir şey anlaşılıyor. Erkekler veya kadınlar olarak değil de insanlar ne ister diye bir şey açsaydın daha mantıklı olacaktı. :mad2:
Emriniz olur :mad2: bidakine kadinlar ne ister diye bisi acarim senimi kircaz be kardes :D
erkekler akıllı olanı ıster
erkekler cok sey ısterler ama onlardan aynı seylerın istenmesini iztemezler...
erkekler kadar kadınlarda cok şey ister tek farkları erkekler konuşmaz tavırlarıyla belli eder kadınlar cok konuşur erkekleri canından bezdirir:D :D
erkekler kadar kadınlarda cok şey ister tek farkları erkekler konuşmaz tavırlarıyla belli eder kadınlar cok konuşur erkekleri canından bezdirir:D :D
pr;pr;pr;pr;pr;pr;pr;pr;
kadinlar konusmasi güzel canim ya :D
erkek cok konusursa hic cekilmez red(
erkekler çok sey isterler aslında sdc dile getirmzler bayanbların anlamasını isterler(sanki vahiy iniyo ya) bayanlar ise erkeklere böle bi zorluk çıkarmaz dile getirirler bundn dolayı bayanlar hep çok geveze dır dır yapıo olur aslında erkeklerde çok gevezedir sdc bu konularda çok mantıklı düsünüolar o kdr..:)
kadinlar konusmasi güzel canim ya :D
erkek cok konusursa hic cekilmez red(
nie nedeni kadınların çenesi alışkanlık yaptı:D
erkekler hersey ister ama sadece ister:D:D
erkekler çok sey isterler aslında sdc dile getirmzler bayanbların anlamasını isterler(sanki vahiy iniyo ya) bayanlar ise erkeklere böle bi zorluk çıkarmaz dile getirirler bundn dolayı bayanlar hep çok geveze dır dır yapıo olur aslında erkeklerde çok gevezedir sdc bu konularda çok mantıklı düsünüolar o kdr..:)
erkekler mantıklı düşünür tabi :D :D
erkekler hersey ister ama sadece ister:D:D
neden sadece isterr:)
erkekler mantıklı düşünür tabi :D :D
ewt sdc bu konuda ndnse artık ..:):)
::d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:)
Erkek tavırlarıyla belli eder demiştim; bundan kastım erkekler cok akıllı cok mulaim, mantıklı değildi. Aksine eşi istediği gibi davranmıyorsa yada onun istediği kılıfa uyamıyor kendi kişiliğinden ödün vermiyosa erkeklerin ilk işi başka bir kadın bulmak yada kendini ickiye kumara sokağa vurmak.:mad:
Kadın ne yapsın bu durumda tek care ceneye vurup erkeği canından bezdirmek zaten kaybedecek bişeyi yoktur.:D
Ama en güzeli akıllı insanların yaptığıdır eşini olduğu gibi kabul edip saygıyı bitirmeden her saniyesi cok kıymetli olan bir daha yaşanmayacak olan bu hayatı ne kendine nede eşine zehir etmeden yaşamak.:)
Erkeklerİn Ne İstedİgİnİ Bence Bayanlar Tahmİn Edemez;)
Erkek tavırlarıyla belli eder demiştim; bundan kastım erkekler cok akıllı cok mulaim, mantıklı değildi. Aksine eşi istediği gibi davranmıyorsa yada onun istediği kılıfa uyamıyor kendi kişiliğinden ödün vermiyosa erkeklerin ilk işi başka bir kadın bulmak yada kendini ickiye kumara sokağa vurmak.:mad:
Kadın ne yapsın bu durumda tek care ceneye vurup erkeği canından bezdirmek zaten kaybedecek bişeyi yoktur.:D
Ama en güzeli akıllı insanların yaptığıdır eşini olduğu gibi kabul edip saygıyı bitirmeden her saniyesi cok kıymetli olan bir daha yaşanmayacak olan bu hayatı ne kendine nede eşine zehir etmeden yaşamak.:)
tebrik ediyorum seni daha ne kadar güzel açıklana bilirdiki özellikle de en son cümlen muhtesem diwsk
akıllı ve zeki ama yokkk ondan bir şey istemez
- Onu olduğu gibi kabul edin.
- Rahat ve komplekssiz olun, dırdır etmeyin
Bence akıllı bayan bilir,neyin nereye varacağını,ne yapacağını, hee işte bu kadara
- Ona çiçek alın. bi bayndan çicek almak güzel olurdu bee :)
- Her şeyi berbat ettiğinde bile onu affedin.
- Kafanızı onun dizine koyun.
Rahat ve komplekssiz olun, dırdır etmeyin
- Ona güvenin ve saygı duyun.
Ona neden aşık olduğunuzu kendinize sürekli hatırlatın.
sen öle san safkan,karsındaki akllı bi bayansa,en gslinden ne istedigini tahmin edr...ama karsındaki bayana baglı yinede:)