PDA

Hoş Geldin

FORUMUMUZDAN YARARLANMAK İÇİN 1 DAKİKANIZI AYIRARAK ÜYE OLUNUZ

Tüm versiyonu görmek için burdan erişim sağlıyabilirsiniz : Kadın gibi kadın olacak kadın

Zara
08-03-07, 00:49
Kadın gibi kadın olacak kadın dediğin, çıtır çerez niyetine yemediğin.

-Bir gecelik değil, ömürlük olacak ömürlük. Yıllara rehaveti değil huzurutaşıyacak.

- En seksi leydi olmayı da bilecek,hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de.

-Cıvık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küfretmeyecek,

-Kadın dediğin ayıp nedir bilecek. Sıkboğaz edip seni yalancı durumuna düşürmeyecek.

-Seni öyle bir tutacak ki arkadaş, sen bile şaşıracaksın öyle tutulduğuna.

- iki lafın başı, her tartışmada ayrılalım tehtidi savurmayacak.

-Sabırlı olacak ve asla gururuna dokunmayacak...
-Tuzu az, şekeri çok gibi limiti olmayan prosedürlerle yemeklerle işi olmayacak.

-şöyle pastırmalı kurufasülyenin yanına tereyağlı pilavı konduracak şüphesiz. Salatasız oturmayacak yemeğe.

-Temiz olacak herşeyden önce mesela köfteyi mıncıklarken elleri Yahut pahalı parfümlerin sindiği, boyacı küpü gibi, her öptüğünde bulaşık bir tadın kaldığı bir kadını öpmeyeceksin. Buram buram aşka sarılacaksın arkadaş.
Buram buram kadın kokacak kadın dediğin.

-Kadın dediğin güzel olacak ama eli yündenden çok öte birşey.

-Zeki olacak zeki, seni bir hamur gibi karmasını da bilecek,o hamura kendini katmasını da...

-Paranın güzelliğini bilecek ama ne parasızlığın ezikliğini ne de paranın kudurmuşluğunu yaşayacak.

-Değerlerini bir anlık hevesler uğruna terketmeyecek.

-Namussuzluğunu , ahlaksızlığını ancak ve ancak seni baştan çıkarırken kullanacak, yan gözle adam kesmeyecek ,başka sevgili edinmeyecek.

-Sarışın, renkli gözlü uzun bacaklı, beyaz tenli, ince bilekli dilber filan fasarya...

- Kadın dediğin hatun olacak arkadaş,sözüne güvenilir, olacak. Bileceksin ki konuşulanlar burada kalır,
kapıdan çıkmaz bir daha.

- Ağzı sıkı olacak kadın dediğin. Sırrını tutacak ama gününü bekleyip kusmayacak...

- Para lazımcılardan, kürkçülerden, cep telefonu manyaklarından,dırdırcılardan, unutkanlıklarını senin üzerine

atanlardan, kendi yetersizliğini seni suçlayarak rahatlayanlardan, raf süslerinden,tehtidkarlardan, kaçaklardan, kıkırdayanlardan, boş
bakanlardan olmayacak.

- Saflığı, cahilliği, aptallığı oynamayacak, biraz
ukala olabilir ancak sana rol yapmayacak. Komplekslerini güzelliğiyle örtmeye çalışmayacak.

-Bir şeyi çok isterse ve inançları doğrultusunda yapacak.
-En önemlisi kendini sevecek arkadaş, kendini sevmeyen kadından

sana ne hayır gelir.
-Bir bakarsın ki yıllar sonra bu kadınla ne yatağa sığabiliyorsun, ne toprağa...

-Koluna takıp gezmesini de bileceksin gururla, koynuna çekip uyumasinida .

- Analığını da bilecek, çocuklarından saygı görmeyi de, anaya babaya hürmet etmeyi de...

-Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek.

-Parayla pulla, kariyerle,kimin ne dediğiyle ,sınırlamayacak.

-Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla...

-Bileceksin ki evde 'O' kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana...

ben yazmadim arkadaslar

ALINTI :D

AKIIN
08-03-07, 00:51
biz okadar çok seyler iştemiyoruz yaa biraz az konussunlar yeterli:)):D :D :D

Burcak
08-03-07, 01:18
sen yazmasanda ellerine sağlık yazan hakkıyla yazmış harika bir yazı bütün kadınların okuyup ders alması lazım kelimesi kelimesine katılıyorum

Burcak
08-03-07, 01:21
kusura bakma sözüm şahsına değil lafım meclisten dışarı ama adam olunda konuşturmayın kadın cileden cıkarsa konuşur anca:D

şehrazat
08-03-07, 01:25
Kadınlar, erkeklerden daha çok hikmet sahibidirler, daha az bilir, daha çok anlarlar. (J. Duhamel)

Kadın kocasının, delikanlılıkta sevgilisi, olgun çağda arkadaşı,ihtiyarlıkta da hasta bakıcısıdır. (Bacon)

Kadın her şeyi affeder fakat asla unutmaz. (Conficius )

Kadınlar kendilerini sevenler için değil, onlara hükmedenler için can verirler. ( H. Edip Adıvar )

Bir uygarlığın seviyesini ölçmek isterseniz, derhal kadının hayat şartlarına bakın. ( Stuart Mill )

AKIIN
08-03-07, 01:25
kusura bakma sözüm şahsına değil lafım meclisten dışarı ama adam olunda konuşturmayın kadın cileden cıkarsa konuşur anca:D

sözum sahsa degil sözum mecisten dısarı kadın cıldırmak için bahne arıyorrr yapılacak bisi yok diye dusunuyorum kadınların asıl sorunu bu:(

şehrazat
08-03-07, 01:27
kadınlardan sorunlu bakan görevden alınmış:) başvur istersen sen kadın ğsikolojisinden iyi anlıyonnn:D :D

AKIIN
08-03-07, 01:32
aaaaa ewet ben basvurmustum bileeee çok güzel bir tahmin wğ3

Zara
08-03-07, 01:34
kadınlardan sorunlu bakan görevden alınmış:) başvur istersen sen kadın ğsikolojisinden iyi anlıyonnn:D :D

pr;pr;pr; harikasin sehrazat gş9

Burcak
08-03-07, 01:38
ğş1ğş1ğş1ğş1

Sanal
08-03-07, 02:04
gercekten cok guzel bır yazı ellerıne saglık;)

MoonLight
14-05-07, 18:31
Cıvık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küfretmeyecek,pr;
evet bir bayana hiç yakışmıyor küfürrr...
kadın dediğin,anne olmalı,şevkatli olmalı,gerektiğinde susmasını bilmeli,aslında daha çok şey var yazacakta feministlerin dikkatini çekmeyelim şimdi hehe:)

xcedayx
14-05-07, 20:04
Kadın gibi kadın olacak kadın dediğin, çıtır çerez niyetine yemediğin.

-Bir gecelik değil, ömürlük olacak ömürlük. Yıllara rehaveti değil huzurutaşıyacak.

- En seksi leydi olmayı da bilecek,hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de.

-Cıvık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küfretmeyecek,

-Kadın dediğin ayıp nedir bilecek. Sıkboğaz edip seni yalancı durumuna düşürmeyecek.

-Seni öyle bir tutacak ki arkadaş, sen bile şaşıracaksın öyle tutulduğuna.

- iki lafın başı, her tartışmada ayrılalım tehtidi savurmayacak.

-Sabırlı olacak ve asla gururuna dokunmayacak...
-Tuzu az, şekeri çok gibi limiti olmayan prosedürlerle yemeklerle işi olmayacak.

-şöyle pastırmalı kurufasülyenin yanına tereyağlı pilavı konduracak şüphesiz. Salatasız oturmayacak yemeğe.

-Temiz olacak herşeyden önce mesela köfteyi mıncıklarken elleri Yahut pahalı parfümlerin sindiği, boyacı küpü gibi, her öptüğünde bulaşık bir tadın kaldığı bir kadını öpmeyeceksin. Buram buram aşka sarılacaksın arkadaş.
Buram buram kadın kokacak kadın dediğin.

-Kadın dediğin güzel olacak ama eli yündenden çok öte birşey.

-Zeki olacak zeki, seni bir hamur gibi karmasını da bilecek,o hamura kendini katmasını da...

-Paranın güzelliğini bilecek ama ne parasızlığın ezikliğini ne de paranın kudurmuşluğunu yaşayacak.

-Değerlerini bir anlık hevesler uğruna terketmeyecek.

-Namussuzluğunu , ahlaksızlığını ancak ve ancak seni baştan çıkarırken kullanacak, yan gözle adam kesmeyecek ,başka sevgili edinmeyecek.

-Sarışın, renkli gözlü uzun bacaklı, beyaz tenli, ince bilekli dilber filan fasarya...

- Kadın dediğin hatun olacak arkadaş,sözüne güvenilir, olacak. Bileceksin ki konuşulanlar burada kalır,
kapıdan çıkmaz bir daha.

- Ağzı sıkı olacak kadın dediğin. Sırrını tutacak ama gününü bekleyip kusmayacak...

- Para lazımcılardan, kürkçülerden, cep telefonu manyaklarından,dırdırcılardan, unutkanlıklarını senin üzerine

atanlardan, kendi yetersizliğini seni suçlayarak rahatlayanlardan, raf süslerinden,tehtidkarlardan, kaçaklardan, kıkırdayanlardan, boş
bakanlardan olmayacak.

- Saflığı, cahilliği, aptallığı oynamayacak, biraz
ukala olabilir ancak sana rol yapmayacak. Komplekslerini güzelliğiyle örtmeye çalışmayacak.

-Bir şeyi çok isterse ve inançları doğrultusunda yapacak.
-En önemlisi kendini sevecek arkadaş, kendini sevmeyen kadından

sana ne hayır gelir.
-Bir bakarsın ki yıllar sonra bu kadınla ne yatağa sığabiliyorsun, ne toprağa...

-Koluna takıp gezmesini de bileceksin gururla, koynuna çekip uyumasinida .

- Analığını da bilecek, çocuklarından saygı görmeyi de, anaya babaya hürmet etmeyi de...

-Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek.

-Parayla pulla, kariyerle,kimin ne dediğiyle ,sınırlamayacak.

-Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla...

-Bileceksin ki evde 'O' kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana...

ben yazmadim arkadaslar

ALINTI :D

NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEE

BU KADINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ALLAH İÇİN BİRİ SÖLESİN BAKIN KIZICAM AMA ARTIK SÖLEYİP SÖLEYİP UMUTLANDIRIOSUNUZ :D:D

OLMADIK ŞEYLERİ SONRA BİZDE GERÇEK SANIOZ VARMI BÖLE BİŞEY YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

home_alon
14-05-07, 22:03
helal olsun sana be kadının tanımını guzel yaptın

aKn
14-05-07, 22:35

aynen walla :D:D:D:D

suberrak
15-05-07, 11:00
şehrazat arkadaşıma aynen katılıyorum ... kadına değerini ver sen o zaman gör bak kadın nasıl kadın oluyor....

veda_busesi
15-05-07, 12:52
Aynı BEN AYnı Ben :):)):

AYRILIK
15-05-07, 15:21
Aynı BEN AYnı Ben :):)):

:):):):):)

veda_busesi
15-05-07, 15:38
:):):):):)

Yalan mı ama özkan söyle beni tanıyorsun kardeşim benim öyle dğeilmiyim yaa ...bak çok ciddiyim he :):)

AYRILIK
15-05-07, 16:41
hehe öylesinnn:):)

MeHmEt89
15-05-07, 21:03
kadın dediğin böyle olcak kardeşim

4MeRvE3
15-05-07, 22:00
walahi tam beni tarif ediyor.ya.işte ben buyum kardeşim.....

semanta
16-07-07, 10:53
desenize bütün iş kadına düşüyor eee erkekler ne yapacak bu arada:) çalışmaktan bahsetmiyorum

darkphoto
16-07-07, 11:11
Helal olsun Zara....
Süper olmuş...(Alıntı olsa da emeğine sağlık)....
Öyle "tikky" seven beyler de bir daha okusun....
Kadın biblo değil ki "sarı balyajlı,mavi lensli,mini etekli,mor kazaklı" olsun...
Kadın eştir...Annedir....
Bu yazı da güzel bir örnektir....

mukooo82
20-05-08, 10:30
şehrazat arkadaşıma aynen katılıyorum ... kadına değerini ver sen o zaman gör bak kadın nasıl kadın oluyor....

ğş1ğş1ğş1ğş1ğş1ğş1ğş1ğş1

veda_busesi
20-05-08, 16:32
bence de mukoo:)

biraz sevgi biraz ilgi biraz anlayış dürüstlük yeterli:)