mert_4242
23-12-06, 19:47
arkadaşalar ailede huzursuz olma nedenlerinden biri olan da saygısızlıktır ewet saygısızlık kimse ne eşine ne kocasına ne de anne ve babasına karşı saygılı olursa o aile her zaman huzurlu bi şekilde hayatını sürdürür. Allah korusun Annesi babası ayrı olanlara sorun bir de onlar daha anlar ve bilirler eğer ki sygılı olmazsanız herzaman huzursuz olur ve daima kavga ve tartışma çıkar evde eğer benim gib iseniz çok zor haliniz benden örnek viriyim size benim annemle babam ayrı biliyormusunuz evet ayrılar ama ne yapacaz kader ben bunu size kendimi acındırmak için yazmıyorum bir hayat hikayesi olarak yazıyorum ewet zamanın da eşler birbirleriyle anlaşamazlarsa ayrılırlar bunun acısını da çocuklar çeker benden size örnek lütfen eşlerinize,annenize babanıza iyi davranın ve saygılı sevgili olun lütfen ben çekiyoruımewet
eski zaman insanları birbirileriyle anlaşamamışlar ve de ayrılmışlar ve bunun cezasınıda ben çekiyorum siz siz olun lütfen saygılı sevgili olun birbirinizlee:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
eski zaman insanları birbirileriyle anlaşamamışlar ve de ayrılmışlar ve bunun cezasınıda ben çekiyorum siz siz olun lütfen saygılı sevgili olun birbirinizlee:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(