Hoş Geldin
FORUMUMUZDAN YARARLANMAK İÇİN 1 DAKİKANIZI AYIRARAK ÜYE OLUNUZ
Tüm versiyonu görmek için burdan erişim sağlıyabilirsiniz
:
Sizce İdeal Erkeğin Özellikleri Nelerdir?
Herkesin kendine göre ideal tanımı farklıdır.Peki sizin için ideal erkeğin özellikleri nasıldır?
Her cevapta sadece 1 özellik yazmanız da yeterli.
Bence duygusal ama zayıf olmamalı.
Ne istediğini bilmeli ama istenmediğinde de bıktırıcı olmamalı.:p
Nazik ve hoşgörülü, şiddetten uzak, kültürlü ve sadık
Kendini ifade edebilmeli kivirmamali:D
Güzel dedin artanem.Hani bir deyim vardır ya "erkek gibi" boşuna denmemiş değil mi.:p Genelde bayanlar için kullanılması da ilginçtir.:D
şefkat dolu duygusal ve kibar ğş3
bence iç dünyasında samimi sevgi dolu ama dış görünüşü ciddi birazda sert olucak :)
Fazla Dugusal olmasin fazla kiskanc olmasin asiri derecede sevgisini göstermesin :D
Dermisimmmmm... :D:D:D
Sevginin ve Sayginin ne demek oldugunu bilsin yeter, gerisi zaten kendi kendine geliyo...
bence iç dünyasında samimi sevgi dolu ama dış görünüşü ciddi birazda sert olucak :)
pr;
Hepsi güzel de ciddi olsun ama sert olmasın.Ciddiliğiyle saygı uyandırsın ama sertlikle huzursuz etmesin.:p
"Seni sevdiğimden kıskanıyorum" masalına gerek kalmasın değil mi Arsima,seven güvenir.
Seni Seviyorum demekle kalmamalı.(ben gibi :( olmamalı yani)Sevgiliye çok değer vermeli.Biraz sert ama iyi kalpli olmalı falan filan ...
yitiksevda
03-07-06, 09:42
kişiliği oturmuş. düzgün karakterli olmalı.
kişiliği oturmuş insandan bir zarar gelmez. Nasıl ne şekilde hareket etmesi gerektiğini bilir.
Ne istediğini bilen biri olmalı.
Gururlu olmalı yeri gelince gururundan vaz geçmeli.
Ben hep böyle sorular sorulunca hep ilk aklıma gelen şeyi soyleyememişimdir ancak şimdi söyluyorum evet aklıma gelen ilk şey bir atasözü olur hep "At binicisine göre yol alır"
Hic düsünmedim özelliklerini cünkü
damarina bastimi hepsi ayni erkeklerin :D
neymis neymis o ideal erkek??? :p
ne bilim hani sizin iyilikleriniz onun eksiklerini ortsun onun guzellikleri sizin kusurlarinizi ortsun.. herkes ayni olmazinsaniz sonuçda yani...
yap-boz gibi..
siz elele ayni istikamette ilerliyorsaniz sorun yoktur sonuçda...
hepinize mutluluklar dilerim (ideal erkek ummetiii ummetii diye yaniyordu bence..)