Hoş Geldin
FORUMUMUZDAN YARARLANMAK İÇİN 1 DAKİKANIZI AYIRARAK ÜYE OLUNUZ
Tüm versiyonu görmek için burdan erişim sağlıyabilirsiniz
:
çoçuklar sizin için ne ifade eder
çoçuklar sizin için ne ifade ediyor???
neden?
yerine göre değişir :)
biras açalım pls konuyuuuuu :D
ne biliiim ben etrtafımda vızık vızık dönen çocukları sevmem uslu sevimli suratları olanları severim :D
oyuncağı vereceksin boya kalemi yada benzer bişeee kendi kendine oyalanacak. 7-24 ilgi göstermeyi sevmem :p
sıkıntı-mutluluk-hastalık-oyuncak-para-ilaç-okul-gelecek
offfffffffffff ki offffffffffffffff
Ağlayan çocuktan NEFRET EDERİM. HANİ UĞUNURLARYA. Hani ağızları açık kalır. O andan nefret ettiğim kadar hiç bişeyden nefret etmem.
Neyse. Çocuğumuz olunca cevap vermek lazım buna :D 10 yıl sıra cevaplarım tekrar :D
ben sadece zeki olanlarıyla ilgilnirim.. geri kalanları hiiç sewmem.. sadece uzaktan mrb derim:rolleyes:
Ağlayan çocuktan NEFRET EDERİM. HANİ UĞUNURLARYA. Hani ağızları açık kalır. O andan nefret ettiğim kadar hiç bişeyden nefret etmem.
Neyse. Çocuğumuz olunca cevap vermek lazım buna :D 10 yıl sıra cevaplarım tekrar :D
+1
ama uğunan:) çocuğu susturmak daha doğrusu öyle sesler çıkartıp o kadar ağlamamasıda annesiyle babasına bakar ;) 3 aylık çocuğu bile çok şımartırsan öyle ağlar...tecrübe konuşuyor :D
çocuk benim için bu hayatın amacı ;) en güzel eşe sahip olup en çok parayı kazanmaya çalışmanın tek sebebi bence..arkamda bırakabileceğim yada kazandığımla en güzel şekilde harcayabileceğim bir ailem yoksa hiçbirisinin anlamı yok ki... :cool:
Çocuklar benim için;yaşama sebebi,vazgeçilmezim,dünyada canımı vereceğim tek varlık...
Ben bir anneyim ve anne olunca öyle ayıramıyorsun,yaramazdı,ağlardı falan diye,bütün çocuklar masumdur ve şevkati,ilgiyi,sevgiyi,anlayışı hak ederler...
İyiki çocuklarım var ve onlar olunca nefes almamın bile anlamı başkalaştı...
çocuk dediğin zaten yaramaz olmalı.hareketli olmalı.düz duvara tırmanmalı:D
çocuk ya adı üstünde....
bide eğiyitimi sağlam olmalı,,öle okul hayatı falan demiyorum onu illaki halleder ama hayat okulunu iyi bilmeli.o şekilde yetiştirilmeli diye düşünüyorum......fazla sıkbağaz edilmemeli,çocuk üstüne gidildikçe inat yapar çünkü:) :)
olsun ben çok seviyorum çocuklarıı:) :) :) :)
cocuk sevilmezmi yaaa ben bayılırım cocuklara karşılıklı onlarda beni cokk sever:D